Marci55

Marcela Dubinová
148

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    4.5
    Napřed jsem si přečetla všechny díly knihy. Proto jsem tušila co mohu asi čekat. Vyrazila jsem do kina s manželem, kterému se tam moc nechtělo. A měla jsem tentokrát dát na jeho instinkt. Film byl dlouhý, dějové pro mě nic moc. Čekala jsem větší odvaz. Na pokračování rozhodně nepůjdu. Podle mého názoru je knižní předlohla lepší.
    Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    9
    A je tu další film co zaujme širokou veřejnost. Rozhodně tento typ filmů neni jen pro děti. určitě se najdou i odpůrci, ale neni možné se zavděčit všem. Obsahově je film na úrovni, zaujme svým dějem. Super schopnosti hrdinů jsou fajn. Po grafické stránce je dobře udělaný. Délka film mohla být o malinko kratší. Menší diváci nevydrží tak dlouho.
    Zvonilka a tvor Netvor
    Zvonilka a tvor Netvor (2014)
    9
    Tento film, pohádka mě velmi uchvátil. Rozhodně neni jen pro holčičky či malé děti. Byli jsme v kině na tomto filmu 3 generace a sklidil úspěch u všech. Viděli jsme již předešlé filmy, proto jsme věděli co máme čekat. A opět jsme odcházeli velmi potěšeni. Tuto pohádku rozhodně všem mohu jen doporučit.
    Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    8
    Na tento film jsem šla ráda, i když jsem se trochu bála, co se bude všechno těch 180 minut dít.Zda tam nebudou zbytečně prodlužované dialogy apopd. Nebyly. Skvělý film, u kterého čas příjemně letěl. Film s dějem, zápletkou, vzrušením. Ráda se podívám znovu.
    Návrat blbýho a blbějšího
    Návrat blbýho a blbějšího (2014)
    1
    Po shlédnutí předešlého dílu se dalo čekat, v jakém duchu bude tento film. a nezklamal, blbost skoro od začátku až do konce. Sice jsem se občas nasmála, ale jsou o hodně lepší komedie. Šla jsem jen ze zvědavosti a podruhé už opravdu tento film nechci vidět. Ztráta času.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+18