karlik4801

Honza Huněk
1 942

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Velký Gatsby
    Velký Gatsby (2013)
    9
    Rok 2013 je pro mě rok překvapení, protože jsou filmy, na které jsem se podíval s povinností a totálně mě okouzlili. Tohle je jeden z nich a právoplatný výherce. Gatsby je prostě nádhera. Uchvátil mě jak krásný děj, tak originální provedení provedení. Herci jsou hrozně uvěřitelní, vše funguje na jedničku. Záběry jednotlivých scén jsou naprosto okouzlující. Dále hudba, která zpestřuje zážitek a dodává potěšení. Velký Gatsby dokáže v divákovi projevit dostatečné emoce. Už se nemůžu dočkat až se na to podívám zase a zase.
    Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    6
    Russel Crow jako mlátička, ať mi nikdo neříká, že nový Superman nemá šťávu. Má jí, ale moc dlouho nevydrží. Proč se snaží udělat z toho "nejmocnějšího hrdiny" epický film. Na tom to parádně selhalo. Jediná zábavná věc byla monstrózní akce. Velkolepá akce, s parádním zvukem, který zpestřuje zážitek na nejvyšší úroveň. Obrovská škoda střihu, který v té akci kolikrát překáží, mluvím o souboji Supermana se sebrankou, vše je parádní a najednou střih na vojáky a zase na Supermana, přitom to mohla být krásná, dlouhá, akční scéna. Dobrá podívaná to je, ale když se dělá podle všech epika, tak to nemůže mít tak nezáživný konec a průměrný děj, musí to prostě bít do očí.
    V/H/S/2
    V/H/S/2 (2013)
    7.5
    Nu, když pominu jak nehorázně už mě chvílemi srala ta debilní kamera, je V/H/S dvojka paráda. Hlavně oceňuji ty nápady, kteří mnozí zatracují. Z každé kazety bych i viděl samostatný film, samozřejmě s normální kamerou. V celém filmu to vše jede hrozně rychle. Není to jako v Paranormal activity, že celý film koukáte na bazén. Tady se stále něco děje a dokáže to vyvolat i menší hororovou atmosféru. Nejlepší část byla určitě s Otcem, konečně nějaké ztvárnění ďábla, nebo co to vlastně bylo? Mimozemšťany. Konečně se o tohle všechno někdo pokusil.
    Práskač
    Práskač (2013)
    7
    Já mám hroznou radost, po tom co jsem viděl Pain and Gain, kde Rock už něco hraje, jsem se rozhodl kouknout se na jeho další filmy. A vidím, že ve Snitch má taky co hrát. Prostě to není jen novodobý akční symbol, ale je i celkem přesvedčivý v roli obyčejných lidí. Jinak zápletka je jednoduchá, vytvořená pro to, aby mohl vzniknout kvalitní thriller se sympatickými postavami. Také chválím dobře sestříhaný a díky tomu emotivní konec.
    Star Trek: Do temnoty
    Star Trek: Do temnoty (2013)
    8
    Neskutečná, poctivá sci-fi jízda, která ani chvilku nenudí, protože na to ani nemá čas. Neustále se něco dělo. Ať už byl na scéně vynikající záporák, nebo jela jedna hláška za druhou. Abrams odvedl kus poctivé práce a jde to hodně znát. Dřel se vším. Nějak dokázal, že mě Chris Pine přestal tolik srát, asi proto, že ho konečně nějak donutil něco zahrát. Benedict Cumberbatch je pro mě ode dneška frajer číslo jedna, protože už jsem dlouho neviděl tak ikonického parchanta. Měl snad všechny správné prvky, zabiják, zabijáckej hlas, chytrej kulišák a pořádnej parchant. Všechny postavy jsou tak nějak příjemné, že se Spock stal mojí nejoblíbenější postavou z týmu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci