KarlosPHA

Karel Dvořák

Komentáře 50

Od nejnovějších
  1. Sieranevada
    Sieranevada (2016)
    6.5
    Mě to zase až tak nezaujalo, jediný pozitivem bylo jen málo postav. Komedie to je moje, ale tohle nesedlo rozhodně na 100%. Tu bábu si dovedu představit v komedii jako jesou Scary movie. Jdu hledat další komedii mezi novýma...co by mě mohla zaujmout....
  2. Instalatér z Tuchlovic
    Instalatér z Tuchlovic (2016)
    4.5
    Tak Koháka jsem měl...teda spíš jsem měl napsat, že jsem proti němu nic neměl. Tenhle film další kravina do sbírky českých hrůznejch filmů po 89 roce. Byl jsem přinucen an to s někým koukat, ale teď vím, že jsem udělal velkou chybu.
  3. Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)
    5
    Děkujeme tady sladky VitvarJane za sladký upozornění... ale my co sjme to viděli, teď víme, že to bylo holko/klučičí. Každopádně to není snímek, kterej poběží v TV a já ho budu chtít vidět. Přetrpěl sjem to a hurá z tmy zase na světlo a komedie ke mě.
  4. Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
    Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)
    5.5
    Tak jsem u toho strávil svůj drahocený čas a klasika zjistil, že to není nic pro mě. Nebude tím, že horory a zatuchliny nemám rád, ale tím, že to prostě nesedlo. Předchozí íly jsem neviděl a to taky rozhodně udělalo svoje. Tak že hledám nějakou super komedii, protože to je moje.
  5. Dcera čarodějky
    Dcera čarodějky (2015)
    5.5
    Není to úplně k zahození, ovšem sem tam jsem odběhl. Možná si to tak pustit, dkyž doma člověk bojuje s nemocí, ale ztrácet s tím čas...to fakt ne.
  6. Polednice
    Polednice (2016)
    4.5
    Tak tohle fakt tak na rychlý projetí v počítači. Kdyby mě někdo nutil do kina, tak se se zlou potázal. Polívka+Gajslerka...to není nic po čem jako divák toužím.
  7. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    8.5
    Pěknej film, kterej opravdu vidět v kině je zážitek. Viděl jsem díky kinoboxu.cz a za to velké díky ! Na předpremiéře byl i Petr Vachler...NABOSO a bylo milé se s ním setkat. Strhující výprava, krásné lokace a i výkony SUPER. Čtení titulků 2h a 36minut mi vůbec navadilo. Příběh se mi zamlouval a plazení Lea jsem si užíval ;-) Speciální efekty se vytáhly a zápas s medvědem 1* Všem doporučuji a peníze za tento film rozhodně nevyhodíte z okna.
  8. Gangster Ka: Afričan
    Gangster Ka: Afričan (2015)
    8.5
    Po prvnim dílu bylo nutno zajít na druhej a vyplatilo se. Česká tvorba která stojí v této době za kulový se tady nějak pochlapila a všecko klaplo. Pobavil mě i druhej díl a to jak příběh, tak uvěřitelné výkony.
  9. Gangster Ka
    Gangster Ka (2015)
    8
    Na momentální českou tvorbu opravdu zajímavej a akční kousek. Pobavil jsem se a musel zajít i na AFRIČANA...a co vy ? Taky...co ;-)
  10. Padesátka
    Padesátka (2015)
    4.5
    Tak jak vím od kolegů filmařů, prožili si natáčení tohodle nesmyslu v zimě...v horách a nočky. Stálo jim to za to ? No myslím, že né...snad jen, že za ty peníze můžou další zimu odletět do tepla ;-) Pro mě film bez hodnoty !!!
  11. Zbrusu Nový zákon
    Zbrusu Nový zákon (2015)
    8.5
    Člověk než na film jde, tak si přečte nějakou tu recenzi, aby věděl jestli teda opravdu má jít a co od toho čekat. Především v případě, že tam ještě někoho bere...zve ;-) U tohoto snímku jsem si přečetl v rychlosti co je to za dílo a rozhodl se tedy jít. NELITUJU !!! Je to opravdu povedenej, klidnej, pohodovej a zábavnej kus. Jak tady někdo píše nademnou, tak Bůh měl opravdu potenciál. Linka Boha mohla pobavit mnohem více, mohl víc zlobit ;-) Konec trošku nezajímavej, ale dejme tomu, že ta stará Hipízačka to prostě takhle rozsekla. Budu tenhle film všem doporučovat a když se kouknete na rejžu a snímky co natočil a jejich hodnocení, tak zjistíte, že točí jen parádní kousky.
  12. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    8.5
    Po roce 1989 ta dobrá tvorba navždy zmizela. Tenhle film je jeden z nemnoha, který se povedl a to díky tomu, že herci ještě hráli a dneska?
  13. Lovci a oběti
    Lovci a oběti (2015)
    9
    Film se mi líbil. Herecký výkony i na ty takzvaný neherce dobrý. Každý se mi zdál uvěřitelný a to je TO ono. Kamera, střih, akce v reálu. Prostě na český poměry jinak udělaný film. Tenhle film bude vyčnívat a zaslouží si to. Mám i takovej dojem, že se může stát kultovním filmem, především díky akčním scénám(obsazení)a jejich spůsobem zpracování. Co popřát...teď už snad tedy jedině úspěch, který po premiéře veřím přijde a tvůrce bude hnát vpřed v další práci. „Film je přelud a stín a trik“
  14. Jmenuju se Earl
    Jmenuju se Earl (2005)
    10
    Už se na televizi moc nekoukám, ale když jsem zahlídnu na PRIMA COOL tenhle seriál a viděl dva díly, tak jsem si řikal...že by ? Že by se zjevilo něco pro mě ? Nechtěl jsem tomu věřit...ale přece... Super zápletky, obsazení, humor, výkony, výprava, DABING !!! Prostě seriál pro mě...shltal jsem všecky 4 řady. Viděl jsem to už dokola asi 10x. Je z toho moje srdcovka ! Když je mi smutno, tak si vyberu nějakej díl... a dám si ho...takhle na večer...a je mi hej ! Mám vás rád, parto...moje ;-)