Profilový obrázek

Angelus

Jiří Hráček

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Enola Holmesová
    Enola Holmesová (2020)
    8.5
    Enola Holmes je pohodový film, který jsem si dost užil. Millie je zde jako vždy skvělá a nebýt ní film by ani zdaleka nebyl tak podařený. Právě z tohoto důvodu jsem si jist, že nevynechám žádný film nebo se seriál, ve kterém se v budoucnu objeví. Samotný snímek má příjemně odlehčenou atmosféru a děj, který je zábavný a nenudí. Všechny hlavní postavy jsou zajímavé a kromě Enoly a jejích dvou bratrů mě hodně bavil i mladý lord Tewksbury. Pokračování si určitě nenechám ujít.
  2. Dark Matter
    Dark Matter (2015)
    9
    Hodně povedený sci-fy seriál, který obsahuje všechno co má podobný žánr obsahovat. Nechybí sympatické hlavní postavy a atmosféru seriálu bych místy přirovnal k jinému známému sci-fy seriálu a to k Firefly. Děj obsahuje originální momenty a nechybí jak humor, tak akce. Je velká, že seriál byl ukončen po třetí sérii.
  3. Na férovku pane učiteli
    Na férovku pane učiteli (2017)
    8
    Ten film je hodně zábavný a oba hlavní představitelé si svoje role podle všeho dost užili. Film má podle mě celou řadu skvělých momentů, kterým nechybí humor. Nejlepší je ale hudební výstup dcery postavy Charliho Daye. Jakmile začala zpívat dost sprostou písničku, dostal jsem málem záchvat smíchu. No a pak je tu nečekaně drsná závěrečná bitka. Ice Cube je vážně tvrďák a naštvat ho by asi v reálu neskončilo moc dobře.
  4. Annihilation
    Annihilation (2018)
    8.5
    Mám rád sci-fy filmy, takže jsem si to užil. Celkově se dá říct, že to není film pro většinové diváky, kteří mají rádi jen jednoduchou zábavu. Tady je nutné udržet pozornost a u děje přemýšlet. Znepokojující finále snímku se mi moc líbilo a lámal jsem si nad ním hlavu ještě dost dlouho po závěrečných titulcích.
  5. Supergirl
    Supergirl (2015)
    8.5
    Supergirl mě vážně baví a může za to neskutečně roztomilá Melissa Benoist a také další obsazení je dost podařené. A potom celkem přijatelná akce, humor a napětí. Seriál je dostatečně odlehčený ale nechybí v něm ani temnější a osobnější momenty. To platí hlavně pro pozdější díly ve druhé a třetí řadě. Nejlepší díly jsou určitě crossovery s dalšími seriály s Arrowversa hlavně ta ze třetí série kde se objevila dokonce zlá nackovská Supergirl z alternativního vesmíru.
  6. Serenity
    Serenity (2005)
    10
    Joss Whedon je prostě boží! To že jeho seriály jsou dnes, zcela zaslouženě, naprostou kultovní klasikou je jedna věc ale i jeho první film, pokračování seriálu Firefly (který byl naprosto neodpustitelně zrušen) se stal naprosto oprávněně jedním z nejlepších sci-fi filmů co v daném žánru vznikl.
  7. Jak jsem poznal vaši matku
    Jak jsem poznal vaši matku (2005)
    9
    První dvě série HIMYM, jsou nekompromisně to nejlepší co v sitcomu za poslední dobu vzniklo pak ale nastal pomalí úpadek, což je veliká škoda. Postavy jsou ale i tak hodně zajímavé, Barney je skoro vždy doslova legendární!
  8. Dům loutek
    Dům loutek (2009)
    9
    Dollhouse je velice zajímaví seriál který by si zasloužil jistě více než jen dvě série ale jak to tak bývá stanice FOX, se opět projevila jako vždy, když na její stanici vznikne něco nekonvenčního co většinoví, řadoví divák nedokáže ocenit. Což je veliká škoda.
  9. Angel
    Angel (1999)
    10
    Angel je spin-off Buffy, přemožitelky upírů a rozhodně se jí ve všem bez větších problémů vyrovnává a to jak propracovaným dějem tak skvělým obsazením všech postav. Škoda že Angel skončil, po páté sérii v tom možném nejlepším okamžiku.
  10. Buffy, přemožitelka upírů
    Buffy, přemožitelka upírů (1997)
    10
    Buffy je pro mě jednoznačně ten nejlepší seriál co jsem viděl a vždy se k němu rád vracím. Naprosto dokonale propracované příběhy a charaktery postav které se neuvěřitelně vyvíjejí, humor který je tak skvělí jak to jen jde a hlavně opravdové problémy které by klidně mohli potkat kohokoliv z nás. Jak hlavní postavy tak i vedlejší jsou neuvěřitelně opravdové a člověk se s nimi dokáže snadno ztotožnit. Joss Whedon je podle mého názoru jednoznačně nejlepší seriáloví tvůrce současnosti.
  11. Apokalypsa
    Apokalypsa (2006)
    8
    Velmi rozporuplný film který mě opravdu zaujal a to jak obsahem tak zpracováním. Překrásná a naprosto skvělá Sarah Michelle Gellar je jedním z kladů snímku. Režisér Kelly je možná arogantní spratek ale i tak se mi Apokalypsa líbila.
  12. To, co dýchám
    To, co dýchám (2007)
    9
    Skvělé obsazení, děj, režie, zpracování, prostě všechno! Sarah je opět skvělá (jak jinak) a ostatní rovněž odvádí solidní výkony. Příběhy jednotlivých postav jsou neuvěřitelně emotivní a když vše skončí, máte pocit jako kdyby jste zažili něco neuvěřitelného, klidně přehlédnete všechny nedostatky a rádi si to zase zopakujete, protože vám to jednoduše schází a tak si jejich osudy prožijete zase znovu. To že jsme něco podobného už jinde viděli není podstatné protože To, co dýchám, je i přes to stále jedinečný.
  13. Matrix
    Matrix (1999)
    10
    Matrix prostě nemá jedinou chybu. Tento film posunul žánr sci-fi o hodně dopředu a jen těžko ho něco může překonat.