Profilový obrázek

Angelus

Jiří Hráček
928

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Brno-město, Česká republika



    Enola Holmesová
    Enola Holmesová (2020)
    8.5
    Enola Holmes je pohodový film, který jsem si dost užil. Millie je zde jako vždy skvělá a nebýt ní film by ani zdaleka nebyl tak podařený. Právě z tohoto důvodu jsem si jist, že nevynechám žádný film nebo se seriál, ve kterém se v budoucnu objeví. Samotný snímek má příjemně odlehčenou atmosféru a děj, který je zábavný a nenudí. Všechny hlavní postavy jsou zajímavé a kromě Enoly a jejích dvou bratrů mě hodně bavil i mladý lord Tewksbury. Pokračování si určitě nenechám ujít.
    Dark Matter
    Dark Matter (2015)
    9
    Hodně povedený sci-fy seriál, který obsahuje všechno co má podobný žánr obsahovat. Nechybí sympatické hlavní postavy a atmosféru seriálu bych místy přirovnal k jinému známému sci-fy seriálu a to k Firefly. Děj obsahuje originální momenty a nechybí jak humor, tak akce. Je velká, že seriál byl ukončen po třetí sérii.
    Na férovku pane učiteli
    Na férovku pane učiteli (2017)
    8
    Ten film je hodně zábavný a oba hlavní představitelé si svoje role podle všeho dost užili. Film má podle mě celou řadu skvělých momentů, kterým nechybí humor. Nejlepší je ale hudební výstup dcery postavy Charliho Daye. Jakmile začala zpívat dost sprostou písničku, dostal jsem málem záchvat smíchu. No a pak je tu nečekaně drsná závěrečná bitka. Ice Cube je vážně tvrďák a naštvat ho by asi v reálu neskončilo moc dobře.
    Annihilation
    Annihilation (2018)
    8.5
    Mám rád sci-fy filmy, takže jsem si to užil. Celkově se dá říct, že to není film pro většinové diváky, kteří mají rádi jen jednoduchou zábavu. Tady je nutné udržet pozornost a u děje přemýšlet. Znepokojující finále snímku se mi moc líbilo a lámal jsem si nad ním hlavu ještě dost dlouho po závěrečných titulcích.
    Supergirl
    Supergirl (2015)
    8.5
    Supergirl mě vážně baví a může za to neskutečně roztomilá Melissa Benoist a také další obsazení je dost podařené. A potom celkem přijatelná akce, humor a napětí. Seriál je dostatečně odlehčený ale nechybí v něm ani temnější a osobnější momenty. To platí hlavně pro pozdější díly ve druhé a třetí řadě. Nejlepší díly jsou určitě crossovery s dalšími seriály s Arrowversa hlavně ta ze třetí série kde se objevila dokonce zlá nackovská Supergirl z alternativního vesmíru.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+210

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+261