Profilový obrázek

Krupe

Peter

Komentáře 114

Od nejnovějších
  1. Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    0
    Tahle úchilárna nestojí ani za prd času. A s pro mě velkým podivem je, že jsem asi zřejmě jeden z normálních ještě ty voe.
  2. Fall
    Fall (2022)
    6
    Uff, tak to byla síla. Oči jsem si musel přikrývat častěji, jak u Texaského masakru motorovou pilou ve 3D. Šiška se mi motala jak po flámu, až mi bylo blbě od žaludku skoro. Nic pro lidi, kteří mají strach z výšek. Nikdy bych nevěřil, že u filmu budu mít strach z výšky.
  3. Podruhé mě neoklameš
    Podruhé mě neoklameš (2024)
    3
    Absolutní nuda, utrpení. Nechápu, kde kdo vidí nějaké nečekané zvraty a napětí. Nevydržel jsem to a nutil se přeskakovat nudné pasáže, kterých je v tomto seriálu alá tv prima neúrekom.
  4. Příběh dřevorubce
    Příběh dřevorubce (2022)
    4
    Z tohoto filmu, než jsem jej předčasně utípl, páč to je neskutečná ptákovina, jsem si odnesl jeden poznatek : máme ty baby u nás pěknější, uf.
  5. Maják
    Maják (2019)
    6
    Herecké výkony obou doslova perfektní, černobílá atmosféra to hutní. Bohužel, nakonec nic pro mě, nebyl to můj šálek kávy.
  6. 65
    65 (2023)
    7
    Taková jednohubka, plná nelogičností, až jsem si musel párkrát pokroutit hlavou a plácnout se do čela. Vizuál je na slušné úrovni, děj jednoduchý, ale to u tohoto žánru ani nikdo nečekal, nějakou velkou myslivnu. Nějak se tam ztratila nebo vypařila ta třetí osoba, nějak jsem to nepochopil. No a Adam asi třikrát minimálně při té turistice ztratil zbraně a vybavení, aby se pak po střihu respawnoval komplet vybaven. Speciálně u toho báglu to bije do očí. Ale shlédnout se to dá, sice potenciál se z toho dal vytěžit určitě větší.
  7. Tetris
    Tetris (2023)
    10
    "Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom, taková blbost, co?"
    Skvělé, fantastické, hodně jsem se bavil. Kdo by to byl řekl, že Tetris bude tím, čím dodnes je. A jakou cestu do světa si našel. Perfektní film o perfektní hříčce, která dobyla svět. A to jsem se ani nechtěl dívat. Způsob podání se autorům filmu povedl na výbornou, střídání ponurého komunismu s až komickým kapitalismem vyšel na jedničku. A na konci to tůčko na letišti v barvách České republiky to jen podpořilo :-)
  8. Watcher
    Watcher (2022)
    6
    Takové to profláklé téma, které díky zasazení do Bukurešti, protahuje atmosféru malinko nahoru. Pomalu plynoucí, se slušným hudebním doprovodem a koncem. Upřímně, chování partnera hlavní postavy mi přišlo docela bez empatie, takové necitlivé. Na jedno zkouknutí ok.
  9. RRR
    RRR (2022)
    2
    Uf, nedal jsem to. Tohle prostě je jiná kultura, nemůžu za to, nic pro mě. Takový Sandokan na speedu.
  10. Svět podle Daliborka
    Svět podle Daliborka (2017)
    5
    Domument? Určitě ne. Spíše škodoliběúsměvné něco, takové to "Nakoukání do českí naci kultúri na obědnávku slavnoj Klusackoj narodu". Medvědí služba danému problému.
  11. Jan Žižka
    Jan Žižka (2022)
    8
    Petrovi Jáklovi se podařilo natočit film, kdy v kině panovalo divácké hrobové ticho, jaké jsem snad nezažil. Popcorn a cola se odnášeli po projekci domů a poďobaní nerdi dvě hodiny nešáhli na své founy. Také se mu povedlo vyvraždit současnou českou hereckou generaci, takže letos silvestr opět s Menšíkem. Ale také se mu podařil natočit na naše poměry film se skvělou středověkou ponurou atmosférou, výbornou hudbou a v nepslední řadě řezničinou. To, že se kritici drbou na hlavách a historici v noci přetáčejí na postelích mi vůbec nevadí. Posledních 20 vteřin filmu pecka. Za mě osobně spokojenost. Snad si to na sebe vydělá, přál bych mu to.
  12. Najmro
    Najmro (2020)
    8
    Tak trochu humorný pohled na věčného útěkáře z vězení . Retro jak má být. Polonézy, Fiaty, Žigulíky, východoněmecké kníry, polské burzy a tak trochu dehonestovaní policajti. Taková úsměvná oddychovka.
  13. Kapky
    Kapky (2022)
    4
    Člověk by tohle téma tipnul na pěknou psychoušinu nebo srandamač, ale ve finále z toho byla pěkně unuděná pipípípi s nepovedeným koncem
  14. Hotel Mumbai
    Hotel Mumbai (2018)
    8
    Velice dobré, snad až neuvěřitelně uvěřitelné drama, natočené podle true story ve velmi známém a luxusním hotelu a několika okolních místech v Bombaji. Smutné a poučné.
  15. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    4
    Oni opravdu ten celý Boston rozbili na hov.a? Naštěstí díky jejich vaně, se mohli všichni tři spojit, společně podržet drátky na tom ultra super kufříku a všechny na tom našem světě zachránit. Díky bohu za ně, nervozní jsem byl jak sfiňa až do konce, jestlivá se jim to podaří. Tak, už zase budu klidně spát...
  16. Princezna a půl království
    Princezna a půl království (2019)
    4
    Obsazenstvo Stardance a Kramár. Zřejmě snaha vytěžit z popularity Stardance a dojet do cíle na její vlně. Bohužel na volnoběh a s ruční brzdou značky Kramár. Herecké výkony poslabší, hudební doprovod na facku. Ještě že tam byl ten Kuba Prachařů, ale sám to nevytrhne...
  17. Jiný život
    Jiný život (2019)
    3
    Katee Sackhoff prodělala zřejmě nějakou celoobličejovou obrnu a roli v této až místy trapné sérii pojala jako rehabilitační cvičení, jinak ty grimasy nechápu. Pokud by to chtěli autoři nějak zachránit, měli ji hned ve druhém díle vystřelit spolu s Jayr Tinaco a borcem, co k tomu složil hudbu, z nějaké té jejích komory do Interstellaru. Ale protože se jim to nepovedlo, tak to dopadlo, jak to dopadlo. Bůh nás ochraňuj před druhou sérií...
  18. Irčan
    Irčan (2019)
    10
    Scorseseho tří a půl hodinový režijní koncert z mafiánského prostředí, jak to snad umí jen on. Skvělá kamera a stejně skvělá stará dobrá parta herců, kteří se pro tenhle žánr snad narodili, dotáhla film k mé veliké spokojenosti, naposledy ukojené posledním Tarantinem. Jsou to borci. "A někdo by jim to měl říct..."
  19. Tohle je náš svět
    Tohle je náš svět (2016)
    7
    Taková normální rodinka. Jsou schopni rybičkou skolit mamuta, vyšplhat na Čumulangmu, dostat se na Harvard díky studiu mraveniště, ale neví, co je Coca cola. Jak píše někdo již přede mnou, pravda bude někde uprostřed. Nic na světě není a nikdy nebude ideální. Místy trochu humoru, místy trochu smutku, takový pohodový filmík.
  20. The Front Runner
    The Front Runner (2018)
    7
    Po celou druhou půli filmu jsem si stále říkal, jak by to asi vypadalo, kdyby místo Bushe, přijel do Prahy Gary Hart. Vůbec jsem o tomto nevěděl, asi to bude tím, že jsem byl ještě mlád a měl jsem díkybohu zcela jiné zájmy... Jinak, film neurazí, herci se za své výkony nemusí stydět. Ještě nějaký pořádně detailní Monice Lewinské, prosím :-)
  21. Bitva za Sevastopol
    Bitva za Sevastopol (2015)
    8
    Ujde to, je to jiné, prostě ruské. Ta jejich mentalita je přeci jen v těch filmech vidět, ale s tím se musí počítat. Jinak výprava a triky na velmi dobré úrovni, vůbec si nezadají s Hollywoodem.
  22. Zlý časy v El Royale
    Zlý časy v El Royale (2018)
    8
    Takový skoro Tarantino. Ze začátku se to strašně vleče, jsem si říkal. Nevím, jak tu stopáž dám. Ale po dvaceti minutách se to rozjelo a klidně bych tomu ještě nějakou minutu přidal, jak mi to uteklo. Paráda, herci odvedli dobrou práci, děj suprový, zvraty taky.
  23. Predátor: Evoluce
    Predátor: Evoluce (2018)
    6
    Tušil jsem, že to nebude klasika jako s Árním. Podle komentářů mně začalo trochu trnout. Ale nakonec se mi to docela líbilo, trochu jiný směr sice, ale nic není navěky. Ta banda byla suprová, jeden lepší jak druhý, správné hefty, ok. Průser je zatažení synka do děje, autisty, který na počkání odemyká kdejakou loď, třebas i mimozemskou.Ale nejvíce mě dorazilo to rodeo na hřbetu té lodi, to bylo už opravdu přes čáru. Predátor jako postava dobrý, takže nakonec mi z toho vyšla docela dobrá jednohubka.
  24. Méďa 2
    Méďa 2 (2015)
    8
    Málo kdy překoná pokračování svůj předchozí díl, ale tady se to povedlo, a to kur....y, abych byl přesný a zapadl na gauč mezi hlavní protagonisty.
  25. Méďa
    Méďa (2012)
    7
    Konečně nějaká komedie i pro nás malinko dříve narozené, žádná týnejdžrovka z kolejí... Naposledy jsem se u emerické komedie nasmál s Fotry a lotry.
  26. Anakonda
    Anakonda (1997)
    3
    Tohle nestojí za komentář, obyčejný brak a utrpení, které nezachrání ani docela slušné obsazení.
  27. Equalizer 2
    Equalizer 2 (2018)
    7
    Jak se stát ortopédem snadno a rychle? Půjč si kabát Od Stevena Seagala. Pak už jen máchat rukama a nožíkama, sem tam nějaké ortopedické zvuky a úspěch je zaručen. Jo, a rodný list Míry Dušína sebou. Zklamání, oproti jedničce krok dozadu. A velice mě zklamal výkon Pedro Pascala.
  28. Annihilation
    Annihilation (2018)
    6
    Taková female high society družina se vydá tam, kde zklamali i mariňáci? Co by ne. Pohybují se sice se zbraní jako chlap na štoklích, ale budiž. Pěkné prostředí, téma není špatné, konec to ale zabil.
  29. Volyň
    Volyň (2016)
    9.5
    Jedním slovem masakr. Poláci se toho nebáli a natočili něco, u čeho by ten rakouský talentovaný malíř, co měl štětku na špatném místě a vedl svůj boj, zbledl závistí. Závěrečná půlhodina je pro silné jedince. Společná Evropa je prostě blbost...
  30. Calibre
    Calibre (2018)
    8
    To si takhle s kámošem, ještě než se z vás stane rodinný typ, zajedete zalovit nějakou tu zvěř. Večer před lovem se sežerete jak polský zájezd, kámoš to přikrmí trochou cukru a ráno máte oko z kašparovy krávy. No a pak už je na průser zaděláno... Super film, super prostředí s pro mě debilním koncem.
  31. V pasti
    V pasti (2018)
    7
    Není to špatné, ale A Quiet Place je lepší, takové jakési více "uvěřitelnější". Prostě poslepu po řece se dvěma dětmi ale fakt néé...
  32. 6 Days
    6 Days (2017)
    8
    Tak nevím, jestli ti tepicháři byli v tomto případě amatéři, nebo opravdu SAS byli tak dobří. Ale jedno vím jistě, politici by zasloužili nakopat do prdele...