KevSpa

Kateřina Papstová

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    6
    Jednička mě nijak neohromila a dvojka je skoro jako přes kopírák. Průměrná zábavná jednohubka, která sází zejména na herce a předváděná "kouzla". Problém je, že i když bych měla na jejich triky nejspíš zírat s otevřenou pusou, není příběh dostatečně zajímavý, aby mě byť na chvíli strhl. Ale tak aspoň na Marka Ruffala a Lizzy Caplan se dobře kouká.
  2. X-Men: Budoucí minulost
    X-Men: Budoucí minulost (2014)
    10
    EPIC! Vidět v jednom filmu mladé i "staré" X-Men, to je zkrátka splněný sen. First Class pro mě sice nadále zůstává nejlepším filmem série, ale její pokračování mě ani v nejmenším nezklamalo. Jistě, těch postav je tu opravdu hodně, ale pro fanouška x-mení série by neměl být nejmenší problém se zorientovat a tuhle fantastickou filmovou jízdu si plně užít.
  3. Most špiónů
    Most špiónů (2015)
    9
    Na přeslazený spielbergovský happy end jsem se s hrůzou v očích připravovala už tak od půlky filmu, takže jsem to naštěstí vydýchala bez větších problémů a to oko nad ním přimhouřím. Popravdě jsem se bála, že celý film se bude brát až příliš vážně a patos z něj bude stříkat na všechny strany, což se k mému překvapení nestalo, takže jsem nadmíru spokojená. Tom Hanks odvedl standardně vynikající výkon, ale většinu scén, ve kterých se objevil, si pro sebe jednoznačně ukradl Mark Rylance, jenž mě ohromil už ve Wolf Hall a nominace na Oscara je v jeho případě zcela zasloužená.
  4. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    8
    Oproti nemastnému neslanému Age of Ultron jsem se tentokrát ani na chvíli nenudila a vyloženě se tetelila blahem, ať už při akčních či konverzačních scénách. Mezi oběma "znepřátelenými" stranami Avengerů jsem si odmítla vybírat, mám je prostě ráda všechny. Tentokrát mnohem vážnější Tony Stark mi neskutečně sedl, stejně jako nový Spider-Man, který je v podání Toma Hollanda neuvěřitelně vtipný. Neokázalý záporák Daniela Brühla už je jen sladkou třešničkou na dortu.