Profilový obrázek

slevin

Miroslav Mašek

Komentáře 5

Od nejnovějších
  1. Mládeži nepřístupno
    Mládeži nepřístupno (2013)
    8.5
    S kámošema u pivka výborná zábava! Scénky spolu sice nijak moc nesouvisí a zábavnost jednotlivých scének dost kolísá (některé jsou vyloženě nechutné), ale už jenom vidět všechny ty herce něčem takovém stojí za to.
  2. Vetřelci vs Predátor 2
    Vetřelci vs Predátor 2 (2007)
    4
    Tohle bylo snad ještě horší než první díl. Konečně aspoň teče spousty krve, jak se dá při řádění takových monster očekávat, ale nejvíc se samozřejmě těšíte na bitky Vetřelci vs Predátor. A ty jsou na celém filmu úplně to nejhorší, nic není vidět a jsou tak zmateně sestříhané, že skoro nepoznáte kdo se to vlastně o tu zeď rozplácl,škoda. Snad příště s pořádný režisérem.
  3. Transformers
    Transformers (2007)
    10
    Myslel jsem si, že bez pořádného příběhu nikdy nemůže vzniknout dobrý film, ale to jsem ještě neviděl Transformers. Hned na začátku se mi na tváři objevil úsměv a zůstal tam ještě dlouho po skončení filmu. Prostě skvělá zábava a nádherná podívaná. Pro mně nejlepší film roku. Optimus Prime je bůh :-)
  4. Taxikář
    Taxikář (1976)
    8
    Místy jsem se i nudil a už jen očekával finále, ale skvělí De Niro, Jodie Foster a nádherná Cybill Shepherd mi to bohatě vynahradili .