Kozetka

Jana Švandová

Komentáře 11

Od nejnovějších
  1. Příliš dlouhé zásnuby
    Příliš dlouhé zásnuby (2004)
    8.5
    Zajímavý námět. Nabitý děj s detektivními prvky. Příjemný spád s napětím až do konce…. Přesto jednu výtku bych měla. Drobné romantické detaily, konkrétně „srdce v dlani“, mi přišly trochu kýčovité.
  2. 500 dní se Summer
    500 dní se Summer (2009)
    9
    Roztomilá komedie s neočekávaným vyvrcholením. Ač romantický film, vymyká se zaběhnutým klišé. Nabízí oddych i něco pro přemýšlivé. Podobný snímek žánr již dlouho postrádal.
  3. Předčítač
    Předčítač (2008)
    6
    Snímek má zajímavý námět. K mé nelibosti se první polovina příliš vyžíva v erotických scénách. Druhá polovina je hutnější. Hezky ji popsal uživatel karlik4801
  4. Twilight Saga: Nový měsíc
    Twilight Saga: Nový měsíc (2009)
    1
    Přiznám se, že jsem knihu nečetla. Na pohledy ze tří stran věci, můžu chodit do manželské poradny. Přiznání skalních fanynek, že film věrohodně opisuje knihu, ve mně však zanechalo dojem, že tato část ságy je poněkud zbytečná. Děj se po hlavní lince příliš neposunul. Přibyly sice nové postavy, ale vztah ústřední milenecké dvojice je stejný jako na začátku filmu. A to velkým klišé – nemůžeme být spolu ani bez sebe. Digitální efekty vlkodlaků nejsou vůbec plynulé, dialogy převážně zbytečné (mnohdy i celé obrazy), výrazy herců jednotvárné… Tento snímek je pro mě zklamáním.