pa043737

Pavel Trejbal

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Stranger Things
    Stranger Things (2016)
    8
    Úžasný seriál s v podstatě neznámými herci, kteří velmi příjemně překvapují. Nemohu se dočkat nové série.....................................................................Dávám 80% pouze kvůli tomu, že na konci se až příliš tlačí na emocionální pilu.
  2. Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu
    Peaky Blinders - Gangy z Birminghamu (2013)
    9.5
    Podle mého názoru nejlepší seriál z toho co nám nabízí český Netflix.......................................................................................................... Skvělý námět doplňují velká jména filmového průmyslu (Cilian Murphy, Tom hardy) kteří potvrzují své reputace.
  3. Stud
    Stud (2011)
    9
    Naprosto originálně zpracovaný námět, naprosto vymykající se filmovému mainstreamu........................................................... Steve McQueen je jedním z opravdu málo velmi zajímavých režisérů a navázal (a i v několika ohledech také překonal) na svůj debut Hlad.
  4. Temný rytíř
    Temný rytíř (2008)
    10
    Naprosto dechberoucí. Ćelá trilogie , která nám podává úplně jiný pohled na superhrdiny, než ostatní (Marvelovky) je úžasná, nicméně druhý díl opravdu vyčnívá. Hlavně kvůli vážně temné atmosféře a také díky úžasným hereckým výkonům Balea a Ledgera.
  5. Útěk do divočiny
    Útěk do divočiny (2007)
    10
    Pro mě je tento film srdcová záležitost. Tudíž nemohu tento snímek plný idealismu a tvrdohlavého úprku od něčeho od čeho není uniku hodnotit jinak než úplně nejlépe.
  6. Requiem za sen
    Requiem za sen (2000)
    9.5
    Troufám si říct, že tento film je ten emocionálně nejsilnější, co jsem kdy viděl. I když ho hodnotím ve všech směrech kladně, podruhé se na něj neplánuji podívat, jelikož je prostě až moc depresivní.