Kevin Durand

6.5
Kevin Durand

Kevin Durand před nedávnem dokončil natáčení filmu Real Steel pro společnost DreamWorks. K vidění byl také ve filmu Legie v roli anděla Gabriela po boku Paula Bettanyho v roli Michaela, a také ve snímku X-men Origins: Wolverine v roli Fredericka J. Dukese. Stejně tak jsme ho nedávno mohli vidět v úspěšném filmu 3:10 vlak do Yumy s Christianem Balem a Russellem Crowem a ve filmu Divočáci

V roce 2009 byl Durand za svůj výkon v roli Martina Keamyho v populárním seriálu Ztraceni nominován na cenu Saturn Award.

Předtím byl Durand k vidění v komedii Agent v sukni 2 s Martinem Lawrencem a Niou Long. Svůj filmový debut si odbyl v roce 1999 rolí zabijáka ve filmu Jaye Roache Austin Powers: Špion, který mě vojel. S Roachem znovu spolupracoval i na komedii Mystery, Aljaška, kde si ve společnosti Russella Crowea, Hanka Azarii, Rona Eldarda a Lolity Davidovich zahrál hokejistu.

 

Durand si užívá také pestré televizní kariéry. Ve druhé sezóně se připojil k hereckému týmu úspěšného seriálu Černý anděl, v němž si zahrál roli Joshuy. Objevil se v roli zvláštního agenta Jaye Swopese v seriálu Dotek zla a opakovaně se objevoval také ve scifi seriálu Hvězdná brána. Kromě toho hostoval v celé řadě populárních seriálů jako Mrtvá zóna, Mrtví jako já, Pohotovost, Andromeda a Krajní meze.

Je rodák z kanadského Ontaria, kde také vyrůstal. Ovládá několik jazyků a je nadaným zpěvákem, tanečníkem a hercem. Svou profesionální kariéru zahájil v sedmnácti letech, kdy ze zúčastnil turné s hrou Spirit of a Nation.

 

Narození:
14. 1. 1974
Thunder Bay, Ontario, Kanada
Vlastní jméno:
Kevin Serge Durand
Přezdívky:
Tree
Výška:
198 cm

Znáte z


Kevin Durand: Filmy a pořady 64