Jaroslav Bouček (I)

Narození: 16. 1. 1951, Brno, Československo
Věk: 65 let
Znamení: Kozoroh
Biografie: Roku 1974 absolvoval pražskou FAMU. V letech 1974-1992 pracoval ve Filmovém studiu Barrandov nejdříve jako zástupce vedoucího producke a posléze vedoucí více »

Filmografie

Výkonný producent (20)

2009
seriál
49%
2007
seriál
52%
Příkopy
(2007)
2007
film
74%
Václav
(2007)
2006
seriál
57%
Náves
(2006)
2004
seriál
59%
2001
film
79%
Babí léto
(2001)
2001
seriál
59%
1998
film
79%
1998
seriál
65%
1996
seriál
70%
1995
film
43%
1993
film
68%
Amerika
(1993)
1990
film
74%
Kouř
(1990)
1990
film
73%
1989
film
40%
1989
film
74%
1988
film
73%
1987
film
33%
1986
film
73%

Zástupce ved. produkce (14)

1984
film
70%
1984
film
33%
1984
film
73%
1983
film
56%
1983
film
85%
1981
film
46%
1981
film
85%
1980
film
64%
1979
film
71%
1979
film
75%
1979
film
69%
1978
film
71%
1977
film
47%
1977
film
47%

Zástupce vedoucího výroby (9)

1984
film
73%
1983
film
85%
1981
film
85%
1979
film
71%
1979
film
75%
1979
film
69%
1978
seriál
77%
1977
film
47%
1977
film
47%

Vedoucí produkce (6)

1996
seriál
70%
1990
film
73%
1989
film
74%
1988
film
73%
1987
film
33%

Produkce (6)

2001
film
79%
Babí léto
(2001)
2001
seriál
59%
1998
film
79%
1998
seriál
65%
1996
seriál
70%
1995
film
43%

Producent (5)

2014
film
0%
Vlci a psi
(2014)
BUC-FILM
2012
film
66%
Vrásky z lásky
(2012)
BUC-FILM
2011
film
49%
Český lev
Odcházení
(2011)
Buc-film
2007
film
74%
Český lev
Václav
(2007)
2000
film
60%
Anděl Exit
(2000)

Účinkuje (3)

2011
dokument
76%
2000
dokument
70%

Koproducent (2)

2007
seriál
52%
Příkopy
(2007)
2006
film
70%

Vedoucí výroby (2)

2001
seriál
59%
1988
seriál
84%

Asistent ved. produkce (1)

Odborný poradce (1)

1978
film
71%
Sdílet tuto stránku:

Partneři: