Jiří Pruša

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Jiří Pruša
Jiří Pruša

"Tomu, že téma našich legií v Rusku je atraktivní ve světovém měřítku, věřím už nejméně 15 let. Mám proto ohromnou radost, že jsme s Petrem Nikolaevem našli společnou řeč a že o možnosti i nutnosti vytvořit na téma působení našich legionářů v Rusku velkofilm jsme přesvědčeni oba dva," říká.

Jiří Pruša má za sebou kariéru úspěšného manažera v oblasti civilního letectví v Česku i v Evropě, vybudoval úspěšný globální distribuční systém Galileo, jeho nejnovější akvizicí je časopis o letectví Flying Revue. 

Velmi intenzívně se věnuje létání v malém sportovním letadle, za sebou má několik úspěšných misí po celém světě. Při některých z nich spolupracoval s portálem iDNES.cz, naposledy když mapoval evropské ostrovy nebo alpská zimní střediska

Napsal řadu knih na téma letectví, kromě nich stojí za pozornost i lehkým perem psaný slovník Abeceda reálného socialismu. (http://www.legiefilm.cz)


Znáte z


Jiří Pruša: Filmy a pořady 2