Karel Janeček

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 3

Tajemství a smysl života. Ten film mne úplně rozsekal
Téma15. 12. 2019
Tajemství a smysl života. Ten film mne úplně rozsekal

Kdy bude mít film premiéru? Herec Pavel Liška si přečetl úvodník v časopise Nová Regena a upozornil na něj při návštěvě filmových ateliérů Pokrok naši redakci. Zaujal ho a nás následně taky. Ptal se, kdy film Tajemství a smysl života uvidí. Autor článku, Pavel Eiselt, byl totiž jako jeden z mála pozván na pracovní projekci nového filmu Tajemství a smysl života, na kterém se dále pracuje v rozsáhlém týmu. Film je hotový, jen po trikové stránce se stále dokončuje, aby byl dle představ režiséra a scénáristy snímku. Osobní pocit redaktora a vydavatele z návštěvy filmu přinášíme v plném rozsahu.

Vizionáři a laskavci. Projekty s portréty lidí, co mění svět
Téma11. 12. 2016
Vizionáři a laskavci. Projekty s portréty lidí, co mění svět

Tvrzení, že kdo není na netu, neexistuje, už dávno není přehnanou nadsázkou. A ti, co vytvářejí mediální a audiovizuální obrazy toho, co by vás mělo (co vás musí!) bavit, se předhánějí v hledání dosud neviděného, neslyšeného, zcela zásadně šokujícího, zábavného... Hlavně, aby se neklikalo někam jinam, když chceme, aby toto bylo vámi shlédnuto, sdíleno, lajknuto a nevr evr zapomenuto. Jsou ovšem audiovizuální projekty, které neaspirují na to, aby diváka strhly šokem, negativitou, lacinou podbízivkou.

Soutěžte o 100 tisíc korun s Cenou Neuron Prima ZOOM. Uzávěrka je tuto sobotu.
Filmy2. 2. 2015
Soutěžte o 100 tisíc korun s Cenou Neuron Prima ZOOM. Uzávěrka je tuto sobotu.

Nadační fond Neuron ve spolupráci s Prima ZOOM dává prostor široké veřejnosti, aby formou krátkého srozumitelného videa představila vědecký obor nebo předmět výzkumu, a pomohla tak popularizovat vědu. Důraz je kladen na nápaditost, nadhled a schopnost vysvětlit srozumitelně dané téma. Autor nejlepšího vědeckého videa získá 100 tisíc korun.