Brandon Bays

?

Pro výpočet aktuálního kariérního skóre využíváme uživatelské hodnocení u filmů a seriálů skrz celou kariéru tvůrce. Největší váhu pro výpočet mají poslední díla kariéry. Výsledné číslo ovlivňuje také popularita, oblíbenost a získání filmového ocenění.

Pro výpočet kariérního skóre nebyly splněny podmínky.

Články 3

První upoutávka na Tajemství a smysl života
Téma7. 6. 2022
První upoutávka na Tajemství a smysl života

V roce 2013 se začal natáčet film Tajemství a smysl života. A pořád se na něm pracuje. Pravda je, že období covidu mnohé přibrzdilo, až zastavilo, ale ve filmu se mimo jiné říká, že všechno je tak, jak má být. Desítky lidí poctivě mnoho let odváděly svou práci, film je prakticky hotový. Pracuje se na anglické verzi, míchá se hudba, renderují se poslední trikové záběry. Dotočili se i noví hosté. Tím posledním je indián Robert Cervantes, hlavní představitel Toltéků v Mexiku, ten, který učil Dona Miguela Ruize, autora knižních Čtyř dohod.

Petr Vachler o Tajemství a smyslu života
Rozhovory5. 6. 2021
Petr Vachler o Tajemství a smyslu života

Připomínáme v době koronaviru rozhovor o tom, proč tu jsme, o čem jeden režisér připravuje už dlouho dlouho (snad) hluboký film. Na veřejnosti je známý svou filmařskou prací, založil například Českého lva, ale také osobitou alternativní životní filosofií a zdravým očistným životním stylem. Je vegan, chodí bos, ví jaké je to být delší dobu tmě, či padesát dní bez jídla. Zná praktiky mexických Toltéků, které pravidelně navštěvuje. Usilovně pracuje na svém novém projektu filmového hraného dokumentu „Tajemství a smysl života“. Materiály pro film získával Petr Vachler na svých zahraničních cestách v rozhovorech s mysliteli, guruy a filosofy.

Tajemství a smysl života, film více než odvážný
Filmy19. 4. 2012
Tajemství a smysl života, film více než odvážný

Co je smysl života, co je láska, kdo jsme? Co je realita? Nejen na to by rád našel odpovědi nový český film "Tajemství a smysl života" od lidí, kteří prošli klinickou smrtí, či kteří vidí běžný materiální svět jinýma očima. Pohled na svět z jiného, pro mnohé tajemného úhlu, může být zajímavým osvěžením mysli a otevřením vědomí. Autoři filmu posouvají premiéru filmu zatím na konec roku 2017, dotáčejí další hosty, pracují na animacích a na trikových scénách, kterých je ve filmu přes 2000 (!).