Kamarád do deště

69%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Moc dobrý český filmík na pohodu. Rok před revolucí to působilo velmi odvážně. Toto se těmto dvěma idolům dívčích srdcí té doby prostě povedlo. Kamarád do deště patří k mým oblíbeným filmům. Tzn. kvalita není nějak závratná ale je to pro mě film, na který se můžu dívat klidně každý rok.
Fingon
16 886 bodů
4
Zajímalo by mě, proč jsem se smál momentům, které vůbec takové být neměly...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Povedený český film co opravdu pobaví a nenudí.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
8
80s styl je prostě úžasný. Film už tak ne, ale ten retro feeling...
kawa
3 388 bodů
7
Kultovní film poslední doby normalizace, ale po letech trochu vyčpělý. Několik epizod vtěsnaných do jednoho příběhu není moc uvěřitelná.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Jednotka byla celkem dobrá...
siginho
siginho
649 bodů
7.5
Jojo, dvojka T+V v dané době kvalitka nejvyšší.Nejlepší výkon , ale podle mne jednoznačně pes. Ta vychrtlá mrcha to zahrála skvěle. Jak zahrála buldoka, to by endokázal ani Franko Nero. A Brůůůůklyn , to je jasné místo hříchu, to dá rozum.
  • pejsek
  • není tam nahá ženská
lord
lord
423 bodů
6
Je to klasická česká "jánošíkovská" tvorba aneb krademe všichni, ale když je to za správnou věc a proti ještě větším lumpům, tak vlastně o vůbec nic nejde.. Z hlediska náročnosti příběhu to není žádná pecka, ale i tak má film spád a baví mě. V podstatě je to milé, jak jednoduché zlodějiny se tu tenkrát děly. Dnes je to přece jenom ostřejší.. Dále lze jenom obdivovat a závidět, jak si lze v podstatě bez hereckého talentu udělat celkem pěkný život, viz pan Tofi..
Smazaný uživatel
0 bodů
8
I když to není nic převratného, tak to překonává spoustu dnešních českých filmů a podle mě je to nejlepší snímek, ve kterém se kdy dvojice Tofi-Vaculík objevila!