Chobotnice z II. patra

69%
Chobotnice z II. patra
Plakát traileru
Jejími hrdiny jsou sedmiletý Honzík a jeho o dva roky starší sestra Eva. Společně s rodiči se vypraví na nepříliš povedenou dovolenou do Portugalska, odkud si přivezou dva kousky záhadné hmoty, ze které si vymodelují dvě malé chobotničky. Netuší, že hmota je živá a uprchla z vědeckovýzkumné lodi profesora Georga, jehož tým ji objevil v mořských hlubinách. A protože hmota je nejen živá, ale také mluvící, nesmírně zvědavá a navíc nečekaně reagující na elektřinu, začnou se kolem domu, v němž rodina Holanových bydlí, dít prapodivné věci...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Už jako dítě jsem nad tímto filmem ohrnoval nos a nic se nemění ani v dospělosti. Co na tomto filmu děti vidí vážně nechápu. Jen těžko bych hledal prvek,který je aspoň trochu zábavný,nebo povedený. Dětští herci nejsou příliš dobře vybrání a jsou velmi nesympatičtí.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Teď už se na Chobotnice nedívám, ale jako malému mi nesměly uniknout každé vánoce. Z nostalgie dávám 80%, protože si pamatuji na to, jak se mi to líbilo jako dítěti.. a toto přeci je natočeno hlavně pro děti. První díl se mi líbí o něco více, než vánoční chobotničky.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Klasika dětské televize, na kterou jsem se jako malý kluk těšil každé vánoce. Naši tedy jeli radši na hřbitov, ale já byl vždy zvědavej na modrýho a zelenýho. I po letech mě to pořád baví a připomíná mi to, že jsme kdysi jednou bývali respektovaná velmoc dětského filmu s celosvětovou platností. Škoda, že to Troška a jemu podobní pitvořící patlalové zašlapali do země.

Dodatečné informace

Původní název:
Chobotnice z II. patra (více)
  • Československo Chobotnice z II. patra
Premiéra v ČR:
1. 7. 1987
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika, Německo
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Chobotnice z II. patra


Podobné


Předplatná


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch