Hráči se smrtí

72%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Devadesátková klasika s výborným námětem a hereckým obsazením. Joel Schumacher zvládl snímek odvyprávět bez jakýkoliv problému a herecká esa coby mladí studentíci medicíny byli výborní. Nechybí hutná atmosféra a napětí,které mrazí. Letošní remake si k této verzi nemůže ani čichnout.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Když jsem v nedávné době viděl stejnojmenný remake, tak jsem netušil, jak moc je originál lepší, presto že jsem ho už v minulosti viděl. Atmosféra hutná, mladí herci odvedli skvělou práci a není divu, že prakticky ze všech se staly hvězdy. Film je i dnes působivý a originální.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
7
Existuje posmrtný život a nebo ne? To je otázka, na kterou hledají odpověď studenti medicíny, v jejichž rolích jsou už dnes slavní herci. Thriller s prvky mysteria není zase až tak špatný, jak by se mohlo zdát. Atmosféra je postupně budována, strach vyvolávající scény přicházejí nečekaně a halucinogenní scény dávají zabrat. Jen ten scénář je místy děravý. Jistých nelogičností se asi nedalo vyhnout. Finále je nečekaně překvapující. Tento snímek především prezentuje skutečnost, že nikdo před svou minulostí nikdy neuteče.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Můj oblíbený horror stavící na populární premise kolem roku 1990 tedy posmrtném životě, který propagoval populární Raymond Moody. Já mám s tímhle filmem spojenou osobní vzpomínku rodinného charakteru a musím říct, že jsme s kamarádem na tento film koukali s očima navrch hlavy. Film zaujme vhodně vybraným castingem, výbornou hudbou Jamese Newtona Howarda a režií Michaela Schumachera. Fajn film.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Parádní thriller o hře se smrtí, která si každého podá podle svého.
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Dnes je dobrý den na umírání." Co se stane, když umřeme? Je něco potom? O tom vlastně je tento film, o podívání se na druhou stranu. Námět byl slušnej, ale podle mého názoru nevyužitej. Čekal jsem horror se spoustou lekaček a různých strašidel, ale bohužel. To co přišlo mně zklamalo, ale mou pozornost udrželo až do konce. Jinak on Schumacher není moc dobrý režisér, takže film vesměs zachraňují herci. Hollywoodské hvězdy v čele s charismatickým Kieferem Sutherlandem. "Říkal, že dnes nebyl dobrý den na umírání." - 60%.
Floridsky
4 376 bodů
6
Neřekl bych, že je to úplně horor. Spíš mysteriózní thriller s duchařskou zápletkou. Zajímavý námět a provedení je fajn. Výborní herci, napětí, hudba. Schumacher mi znovu dokázal, že když chce, tak umí.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6.5
Klepat na dvířka pánu bohů se nemá,ale tahle myšlenka pro film je velmi působivá.Velký plus vidím v castingu,všechny postavy jsou stvořeni pro tenhle film,každý obličej naprosto pasuje.Výborný námět,průměrná režie Joela Schumachera,ale špatná nebyla.Výborný thriller 90.let,kde jsou patrné nedostatky,ponoření do jiného světa je v režijním podání drobná satira.
sugi
752 bodů
10
… já horory nemusím , ale tohle jsem si při premiéře nenechal ujít … a i po mnoha letech se rád na něj podívám …