Hotel Modrá hvězda

80%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Dobrý film pro pamětníky. Oldřicha Nového beru jako průměrného, ve své době nadmíru obsazovaného herce, který hrál prakticky pořád dokola to samé. Ale zejména u žen byl oblíbený, to chápu. Raději mám jiné filmy pro pamětníky, tohle se dá ale v klidu a bez následků shlédnout. 65%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Komentář u Hotelu Modré hvězdy jsem záměrně odložil. Ne, že bych nevěděl, co se mi na něm líbí, či mi vadí, ale protože jsem ho nechtěl hanit za to, že v prvních minutách je fantastický, v půlce párkrát drhne a na konci bez váhání skončí. Jenže přesto převažuje spokojenost, u některých momentů jsem se nehorázně bavil a nebýt zkratkovitého zápletkování, asi bych neměl problém jít i výš.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8.5
Krásná česká klasika s Natašou Gollovou a Oldřichem Novým.
kawa
3 388 bodů
8.5
Česká filmová klasika s oblíbenou dvojicí Nový - Gollová v plné slávě, kterým sekundují Pištěk, Mandlová, Pešek, Pivec, Jára Kouhout a další. Osvědčená tutovka, která potěší a nezklame.
miza
miza
2 336 bodů
8
Noblesní Oldřich Nový a dvě skvělé české herečky.Prostě krásný filmový zážitek.
Evah
Evah
2 062 bodů
5
Bohužel na tu starší tvorbu tolik nejsem a film mám zafixovaný jako takovou kulisu, která byla v televizi snad pořád a prarodiče si to pouštěli, děj takový jako v polovině filmů z té doby.
kominice
205 bodů
10
Krásná, nostalgická komedie. Milý příběh co pobaví.
K.I.T.T.
162 bodů
10
Jeden z nejlepších prvorepublikových filmů. Noblesní Oldřich Nový, v šatech na maškarním plese překrásná Adina Mandlová a další skvělí herci. Film je plný vtipných situací a hlášek, ale také především zmatků a nedorozumění, které se ale nakonec vyřeší tak, že jsou všichni spokojeni a film končí dvojitou svatbou. Nádherný filmový zážitek.
ryjanka
ryjanka
47 bodů
9
Film je hrozně milý, vtipný, je času se zasmát a při čem se pobavit, herci perfektní.