Hodíme se k sobě, miláčku?

67%
Hodíme se k sobě, miláčku?
Plakát traileru

Komediální příběh manželů, kteří si po mnohaletém soužití položí otázku\" hodíme se k sobě? Jejich rozhodnutí ověřit si to vědecky je východiskem mnoha komických situací, v nichž hrdinové filmu i diváci pochopí,že s láskou je to jinak, než s řešením exaktních úkolů a problémů.




Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Film je plný klišé a určitě nepatří mezi české filmy s posláním, čí hlubokou myšlenkou. Nicméně jako odpočinková komedie na zimní podvečer je to dobrá volba. Film jsem viděl mockrát a volím ho dost často dodnes. Při nabídce Tv je to často nejlepší volba.. a to je vlastně smutné ..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
To se dalo čekat, česká komedie co jí není rovno a stojí za to se na ní ještě několikrát kouknout.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
9.5
To je zvláštní, film z roku 1974 a měl vtip, měl pointu, na ty současné české filmy se nějak vůbec nedá koukat!!! Brejchová, Brodský, Bláha, Menšík, Filipovský, ..., všechny ty herce, co v tom hráli, bych mohla jmenovat jako výborné. Nikdo tam nebyl jen tak nějak do počtu. Samozřejmě že ani Stellinka Zázvorková ne. Jak by mohla?!! Úžasných míst a všelijakých "hlášek" by se v tomto filmu rovněž dalo najít dost. Ale jak Josef Bláha, pardon, hudební skladatel Petr Karát, sedne ke klavíru a hraje svou dodekafonickou skladbu, to prostě nemá chybu! To bych si pouštěla pořád dokolečka!

Dodatečné informace

Původní název:
Hodíme se k sobě, miláčku? (více)
  • Československo Hodíme se k sobě, miláčku?
Premiéra v ČR:
1. 7. 1975
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Hodíme se k sobě, miláčku? je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch