Fontána pre Zuzanu 2

40%
Fontána pre Zuzanu 2
Plakát traileru

Zuzana dospěla a utržila od života první rány. Chytla se špatné společnosti, skončila ve vězení a po propuštění se pokouší začít znova. Seznámí se se sympatickým řidičem Jurajem, ale ten, když už se zdá, že v něm našla to, co hledala, ji opustí, aby zkusil štěstí v pop music. Ke všemu se Zuzana musí bránit útokům bývalého společníka Ronyho, nyní bohatého gangstera, který se ji pokouší svést. V atraktivním hudebním snímku si každý teenager najde to své. Od řady akčních scén, přestřelek, bitek, přes lásku, chlapské přátelství tiráků a jejich nablýskané trucky, až po pašované zbraně, mafiány držící v hrsti zkorumpovanou policii a justici, spoustu písniček a humoru, pohled do zkaženého zákulisí showbyznysu.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Podprůměrné pokračování průměrného Československého filmu Fontana pre Zuzanu. Opět je to herecky velmi zlé a Pavol Habera předvádí minimálně rozpačitý výkon. Celý film je tak trapný a přihlouplý a i přes velké množství snahy se snímek potácí v nudných vodách.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Není to tak zlé, i když komerční a prvoplánovité. Trošku romance, trošku akce a legrace, dokonce i gangsterka v českém stylu. Pavol Habera mě jako herec mile překvapil, Eva Vejmělková mě svým depresivním projevem spíše nebavila. Vápno a mama Kami.. nechám bez komentáře :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Z části z nostalgie, z části kvůli chytlavému soundtracku, který bych si poslechl i teď. Je to jenom taková hudební pohádka pro odrostlejší. Nic víc v tom nehledám. A rozhodně není třeba tenhle film házet do jednoho pytle s "Kameňáky". 70%

Dodatečné informace

Původní název:
Fontána pre Zuzanu 2 (více)
  • Československo Fontána pre Zuzanu 2
Premiéra v ČR:
24. 6. 1993
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Fontána pre Zuzanu 2


Podobné