Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách

?
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách

Tohle nejsou žádné divadelní ústřice, ale čistý fastfood. Jan Vondráček, Miroslav Táborský a Martin Matejka sehrají všech 37 her a 154 sonetů velkého dramatika v pouhých 120 minutách. Že je to nemožné? Přesvědčí vás o opaku. Dobře se připoutejte, tohle představení Divadla v Dlouhé je neuvěřitelná jízda. Uvidíte cooking show Mstivci v akci i bezlebkového Hamleta, zarapujete si s Othellem, zafandíte na hokejovém zápase a nasajete komediální koncentrát 16 v 1. Američtí tvůrci hru poprvé uvedli v roce 1987 a od londýnské premiéry v roce 1992 ji s úspěchem hrají soubory po celé Evropě. Komediální hit Divadla v Dlouhé měl po více než 300 reprízách 14. června 2022 derniéru. Užijte si ho na Dramoxu, jinde už ho neuvidíte.


RadimH
RadimH
997 bodů
8.5
Jedním slovem: jízda. Herci předvádí na pódiu neskutečný výkon, který musel i po fyzické stránce být dost náročný. Vynikající komedie, kterou mohou doporučit.
Mirek-R
Mirek-R
3 bodů
9
Je to hukot :-)))
nellynelly
3 bodů
10
Skvělé představení, viděla jsem ho dvakrát a ten výkon herců je fakt mazec! Jsem moc ráda, že se na něj můžu i po derniéře podívat na Dramoxu, už se na to těším!

Dodatečné informace

Původní název:
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách (více)
  • Česká republika Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění