Drahé tety a já

73%
Drahé tety a já
V malé vilce na okraji malebného jihočeského městečka prožívají poklidné dny svého stáří mile potrhlé sestry Andělka a Fany, které oplývají takřka nevyčerpatelnou energií. Není proto divu, že když se Fany stane očitou svědkyní přepadení místní spořitelny, rozhodnou se vzít pátrání po lupiči do vlastních rukou. Hlavním podezřelým je neznámý mladík se psem podobným jejich fence Bobině. Brzy se však ukáže, že je to mládenec jejich milované neteře Hermínky. Horlivé tety proto musí najít nového podezřelého... (oficiální text distributora)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7.5
Pro mne tato komedie patří do zlatého fondu české kinematografie. Jen u málo které komedie se tak pobavím jako v případě Drahé tety a já. Snímek totiž dokáže nabídnout i sympatickou kriminální zápletku , která po dobu 80 minut drží diváka v šachu jak to vlastně cele dopadne. Obsazení je vynikající a obzvlášť Jiří Hrzán dokáže výborně rozesmát.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Trošku se mi již tento snímek zajídá, je na našich obrazovkách až podezřele často. Skvělý výkon Jiřího Hrzáně, kterému v nezvyklé roli zklidňujícího prvku zdatně sekunduje Iva Janžurová. Tety jsou poděsové, Míša je poděs, celé je to ztřeštěné a dá se na to dívat opakovaně, takže ok - 70%
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Hrzán alá pošuk. Povedené i jako krimi. K dokonalosti dosti chybí. Janžurová v její klasické roli potěšila.


Dodatečné informace

Původní název:
Drahé tety a já (více)
  • Československo Drahé tety a já
  • Československo Dear Aunts and Me
Premiéra v ČR:
23. 5. 1975
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Drahé tety a já je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch