Dovolená s Andělem

73%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Tento snímek je pro mne podobná záležitost jako Anděl na horách. Vždy,když film běží v TV,tak si ho nenechám ujít. Postavu ubručeného revizora Gustava Anděla jsem si oblíbil a to hlavně díky skvělému Jaroslavu Marvanovi,který je opravdová top třída. Navíc,když máte ve filmu takového herce jako je Josef Kemr,tak je úspěch zaručen. Jejich věčné slovní přestřelky mne velmi baví. Těch 76 minut uteče coby dub a ani se nestihnete nudit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Moje zamilovaná komedie. Společně s Andělem na horách to považuji za nejlepší "budovatelskou komedii". :) Gustav Anděl je naprosto nepřekonatelný. Morous od nátury, poté co se z něj stává srdečnější člověk to tahá za srdce. Něco podobného předvedl ve filmu Nebe a dudy. tohle uměl jen Jaroslav Marvan.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tento film jsem viděl mnohokrát, ale v dospělosti jsem se mu záměrně vyhýbal. Nyní jsem ale dělal úkol z dějepisu se svým synovcem, který pochopitelně absolutně netušil, jak má vysvětlit filmovou ukázku z tohoto filmu. Podotýkám je ročník 2004. A musím říct, že jsem se u toho filmu královsky bavil, ovšem navzdory scénáři, který je opravdu neskutečný. Geniálně zmáknutá propaganda, která je perfektně natočená. Vysílání tohoto filmu bez zasazení do souvislostí je ale jen polovina zábavy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Tento film mě trochu zklamal a nepotěšil. Slabší odvar Anděla.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Tato socialistická komedie je plná budovatelského nadšení, ale tak jako nevadí v pohádce "Pyšná princezna", tak nevadí ani v této komedii, protože komediální výkon Jaroslava Marvana je nad všechny režimy!!! A cellista Bohouš Vyhlídka v podání Josefa Kemra je taktéž nadčasový a připomíná mi rovněž Bohouše, ale Císaře z televizního seriálu "Chalupáři", kde zas hrál na housle. A nikdo ho při tom ani v jednom případě nezastupoval!!
miza
miza
2 336 bodů
5.5
Vyhrnem si rukávy a jdeme na rekreaci abychom se pobavili.
pitryx
pitryx
1 262 bodů
9
Ano, soudruzi. Čpí z toho propaganda na všechny strany a po celou dobu. Jen se podívejte, soudruzi, jak umí jiní soudruzi socialisticky žít a držet spolu nejen v práci ale i na dovolené. Uznávám soudruzi, že je to agitka jak řemen, ale mně připomíná dětství a mládí. A navíc jsem se u toho, soudruzi, vždycky královsky bavil, i když jsme komundíry nesnášel. Ta averze vůči nim, tedy soudruhům, mi zůstala, stejně jako hezké okamžiky spjaté s tímto filmem. Proto soudruzi, musím hodnotit jako nadprůměr a dělám to velmi rád.
mamaja
170 bodů
10
The best of.