Denní světlo

63%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Každý chtěl kdysi vidět ten nový katastrofák se Stallonem v tunelu. Já byl tenkrát docela zklamaný, včera už jsem si ale Daylight užil dost. Je to ještě takové poctivé nepočítačové devadesátkové akční drama se všemi plusy i minusy, které k té době patří. Akorát škoda že ten Sly je fakt herecké poleno.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6.5
Typický hollywoodský prefabrikát poplatný době svého vzniku se Stallonem, který zde dokáže naprosto vše, co si zamane. Jediné co mu moc nejde je hraní, ale co, nikdo není dokonalý. Vidět se to dá, čím je člověk starší, tím horší to ale je.
sabule
14 227 bodů
4
Stallone měl v té době za sebou podstatně lepší kousky,ale jako nezničitelný záchranář při boji s ohnivým živlem v tunelu,celkem dobrý.Film má celkem tempo a je napínavý i když některé triky nejsou zrovna moc povedené.A finále je trochu přehnané,škoda,že v té době zrovna nepřistálo na Hudsonu zázračně letadlo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Slabší odvárek Stalloneových filmů. Že by bral už snad všechny role co mu nabídnou? Že by byl klesl tak nízko? Prostě slabota.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Tak zase jeden z povedených filmu.
retbox
retbox
53 bodů
4
Celý scénář je jak z pera malého dítěte. Scény od prvopočátku působí komicky. Nevím, zda toto dílo nazvat béčkovým filmem, ale áčkovým těžko.