Černá punčocha

53%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
4.5
Výrazná (bohužel jediná) role operního a operetního zpěváka a herce Milana Karpíška, který figuru krejčího a latentního psychopata Miki Opatovského, ze kterého příležitost udělá masového vraha, ztvárnil neobyčejně přesvědčivě; z jeho uhrančivého pohledu šel opravdu děs. Jeho femme fatale Evu (která ho ovšem vyděšená opustí) hrála oblíbenkyně režisérů 80. let Stáňa Bartošová. Na závadu úspěšnosti socialistické detektivky podle námětu a v režii Oty Fuky bylo, že od počátku bylo jasné, kdo je vrah.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Toto je klasický krimifilm osmdesátých let. Mě se to docela líbí, i když to bylo vše na jedno brdo, jsou tyto filmy někdy to nejlepší, co právě v televizi dávají. Hlavní hrdina ( škrtič ) nepůsobí zrovna věrohodně a vše je to trošku naivní, ale co :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Dobrá česká krimi.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
snaha o ceskoslovenske giallo, ale otakar fuka ma dost daleko od daria argenta. vrazdy (hlavne ich rychlost prevedenia) su usmevne ako i nemastny-neslany vysetrovaci tym, mna naopak potesil milan karpisek ako vrah ktory dostava prekvapivo dost priestoru. zabudnuta a lahko zabudnutelna krimi ktora napriklad kalasovkam nesiaha ani po clenky...
miza
miza
2 336 bodů
5.5
Tak takhle zahrát psychopata jsem dlouho neviděl.Jediná velká role Milana Karpíška.Toto jméno asi jen málo kdo zná.Ale zde je skvělý.