Copak je to za vojáka...

72%
Copak je to za vojáka...
Svobodník Milan Kouba (J. Langmajer) je nejlepším členem elitní vojenské průzkumné roty. Svou reputaci u velitele kapitána Tůmy (K. Roden) si však kazí svými četnými zálety. Tůma je starý mládenec a vztahy se ženami považuje za překážku ve vojenské disciplíně. Milanovy pozdní příchody a jiné průšvihy ho v tom jen utvrzují. Avšak je to právě Kouba, kdo dokáže uspět jako jediný během náročného cvičení v terénu. Třicetikilometrový přesun průzkumníků po vlastní ose s vojenskými a policejními jednotkami v patách je tou nejtěžší prověrkou bojových schopností Tůmových svěřenců. Jenže během plnění úkolu pozná Milan dívku Vlastu (V. Gajerová), do které se na rozdíl od svých předchozích milenek skutečně zamiluje. To se ovšem kapitánu Tůmovi těžko vysvětluje... (Česká televize)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Langoš ve své nejlepší a ikonické roli. Tohle je aspoň pořádná česká komedie,která je sice silně nerealistická,ale o to více zábavná. Vynikající je zde také Karel Roden,ale od něj bych nic jiného ani nečekal. Zkrátka výborná a nenáročná podívaná u které se divák aspoň pobaví.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Na osmdesátá léta slušný film. Spousta akce po česku, trocha humoru, dobré výkony Jiřího Langmajera a Karla Rodena. Klasická zápletka, ale nic podobného nikoho předtím nenapadlo, takže proč ne. Jako celek to na mě působí dobře a to je hlavní. Film se nevyhnul pár slabším chvilkám, takže dávám velmi slušných 80%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdysi jsem hodně ujížděl na té první polovině, tu druhou jsem už moc nedával a dneska jsem měl chuť udělat to samé. Spíš průměr, na který ale díky té nostalgii budu vzpomínat přece jen trošku jinak. 6/10


Dodatečné informace

Původní název:
Copak je to za vojáka... (více)
  • Československo Copak je to za vojáka...
  • Československo Copak je to za vojáka
  • Československo Every Girl Loves a Soldier
  • Československo Who's That Soldier?
Premiéra v ČR:
1. 7. 1988
Distributor:
Ústřední půjčovna filmů
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Copak je to za vojáka... je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch