Byl jednou jeden polda

52%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
První díl této komediální policejní série nebyl vůbec špatný a navíc zde zazní i spousta výborných hlášek,které za ta léta zlidověla. Herci jsou vesměs super a na sobotní odpoledne je tento film jako dělaný. Škoda,že ostatní díly nedosahují aspoň takové kvality jako tento díl.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
První "český polda" je koukatnou záležitostí a to se o dalších pokračovní bohužel říci nedá. Ladislava Potměšila jsem nikdy neuznával, jako velkého herce, ale pokud může zahrát pořádného cholerického pošuka ( dále např. v seriálu Hospoada ), tak je to role pro něj jako ušitá na míru. Celý film vlastně udělal on. 65%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nebudu si hrát na intouše, protože u tohohle se pokaždé dost dobře bavím. Potměšil a jeho hlášky jsou fakt brutální. "Tu flašku zacvakáš. Kdo to má furt platit." Škoda, že další dvě pokračování udělaly z Poldy podprůměrnou sérii.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Na průměr solidní česká policejní akademie.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
hmm, dlho som váhal medzi dvomi a tromi *, ale nakoniec som sa priklonil k lepšiemu hodnoteniu vďaka skvelému potměšilovi. dá sa povedať, že je to taká skoro paródia na policajnú akadémiu, s humorom nijak zvlášť geniálnym. nenáročná zábava.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Jedna z těch povedených českých komedií. Nepopírám, že je to někdy hodně trapný, ale celý film je prostě vtipný a každý se určitě párkrát zasmál. Já se teda smál celkem často. Od Soukupa rozhodně jeden z těch lepších filmů.
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Opravdu divná komedie a že je to Česká policejní akademie je tak zřetekné že se jim ten film chtělhodit zpátky je to opravdu hrůza ale taky hlavně ten fakt že to kopiruje eště blbbě jde to ale jinak vás film zklame a humor ujde příběh trapas ale deto a akorát na hraně.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Bláznivá komedie,která místy i pobaví.Hodnotím ji 50 procenty.Podle mě není tak špatná.Jednotka byla nejlepší.
miza
miza
2 336 bodů
3
Opravdu takhle se vůbec nepodařila kopie Policejní akademie.Myslí že si diváci zaslouží ten náš humor a né kopii toho amerického humoru.Jsme prostě jiné povahy a další díly této trapárny je toho důkazem.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
8.5
Dobrá česká komedie pro zasmání. Potměšil tuto roli velmi dobře zvlávd a dodal tomu ten pravý humor. Zápletka se někomu může zdát poněkud otřepaná a neoriginální, ale najdou se i skalní fanoušci, kteří na tento film nedají dopustit. Já jsem asi tak někde uprostřed. Občas na to kouknu a nic neodsuzuju.