Burani z Beverly Hills

46%
Burani z Beverly Hills
Plakát traileru

Vdovec Jad Clampitt poklidně žil s dcerou a tchyní v osamělém srubu uprostřed divočiny. Jednoho dne si Jad vyjde na lov, místo do zajíce střelí do země a vytryskne proud nafty. Bohatý nález neunikne pozornosti zástupcům těžební společnosti, a ti nabízejí za pozemek miliardu dolarů. Takové sumě nelze odolat, a tak se rodina Clampittových, posílená o svérázného bratránka, wtěhuje do Beverly Hills, aby se vrhla do víru velkosvětského života. Neotesaní venkovští balíci to tam nebudou mít nijak snadné. Nikdo je neučil společenskému chování, takže zpočátku vrší jeden trapas na druhý, a navíc si řada lidí brousí zuby na jejich peníze




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Trapná úchylnost,která si svým komediálním pojetím jen těžko bude hledat diváky. Musíte mít vyloženě rádi stupidní a fekální humor,protože si jinak vydrbete lysinu na hlavě jak se budete snažit pochopit co se vám to vlastně děje před očima. Na druhou stranu to mohlo dopadnout i mnohem hůř,přece jen pár slušných scén to mělo.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Buranská komedie s plytkým dějem a tak obyčejným americkým humorem až to bolí.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
5
Ale jo je to trapárna, ale na nic si nehraje a člověk se sem tam i zasměje. Tomlinová, Thompsonová, Varney, Bader (dokonce ve dvojroli), Coleman, Schneider - takže obsazení obstojný. Spheerisová taky není tak hrozná režisérka (např. Waynův svět). P.S.: Taky jsem zjistil kde se inspiroval Yemi A. D.

Dodatečné informace

Původní název:
The Beverly Hillbillies (více)
  • USA Burani z Beverly Hills
  • USA The Beverly Hillbillies
  • USA Keď vám v Beverly Hills trčí slama z topánok
  • USA Vidiečania z Beverly Hills
Premiéra v ČR:
28. 4. 1994
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění