Krejzovi

39%
Krejzovi
Plakát traileru

Kousek za Prahou stojí velká rodinná vila, kde se kromě pokojů pro rodinu Krejzových nachází i veterinární klinika, kutilská dílna a z podkrovního bytu vysílá místní soukromé rádio. Hlavou rodiny a pánem vily je tu televizní kutil Jan Krejza, který má vždy dveře otevřené pro své čtyři dcery – Annu, Báru, Cindu a Danku – a jejich partnery. Krejzovi jsou sice trochu jiná, nejspíš i dost bláznivá, ale určitě šťastná rodina. (TV Prima)





nikol125
nikol125
2 781 bodů
7
Vtipný oddechový seriál.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
5
Nevím, co si myslet o tomto seriálu. Vždyť i kamera je divná - nevím jak to říct, ale divně se na to kouká. Ale je fakt, že se u tohoto seriálu dá dobře relaxovat a i zasmát! Nestíhal jsem se dívat v čase vysílání, tak jsme na to koukali vždy ze záznamu, avšak pak se něco zlomilo a přestal jsem se dívat...
fido68
fido68
1 453 bodů
9.5
tento seriál je vtipný a oddechový. Velká rodina drží při sobě v dobrém i zlém. Pomáhají si navzájem a mají i super souseda Čumpelíka, který se objeví vždy když se o něm mluví.V tomto seriálu vystupuje i mnoho pěkných zvířátek jako pes, kočka, papošek, želva a tak dále.

Dodatečné informace

Původní název:
Krejzovi (více)
  • Česká republika Krejzovi
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná

Powered byJustWatch