Dobrá znamení

85%
Dobrá znamení
Seriál vzniká na základě stejnojmenného románu Terryho Pratchetta a Neila Gaimana, který paroduje Zjevení svatého Jana (neboli Apokalypsu). Hlavními postavami příběhu jsou dva agenti Pekla a Nebe – zmínění anděl Azirafal a ďábel Crowley v podání Michalea Sheena a Davida Tennanta. Vedle nich se v příběhu objevují i 4 jezdci Apokalypsy Válka, Hlad, Znečištění (Mor odešel po objevu Penicilinu na odpočinek) a Smrt. (Miňonka, Kinobox.cz)




VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9
Přiznám se, že u seriálů moc nevydržím a i minisérie ve většině případech nedokoukám a už vůbec nejsem fanda Terryho Pratchetta. Ovšem tento seriál mě překvapivě zaujal a i po celou dobu bavil. Velmi nápadité a opravdu skvěle zvolené herecké obsazení. Mohu jen vřele doporučit.
BUtLA
367 bodů
6
Po 2. sérii snižuju hodnocení ze 7 na 6. Pořád je to nadprůměrná zábava, ale má to příšerně pomalý tempo. Mám za to, že správně vystavěný seriál by měl zvládnout jak rozvíjet postavy, tak neustále posouvat celkový příběh. První sérii to ještě jakš takš šlo. V 2. sérii to ale s tím příběhem dost drhne a až do posledního dílu nás mají u obrazovek držet hlavně roztomilé hlavní postavy. Jelikož tomu ale již chybí Pratchettův vtip, ani vedlejší linky, které je mají rozvíjet se tak nějak táhnou.


Dodatečné informace

Původní název:
Good Omens (více)
  • Dobrá znamení
  • Velká Británie Good Omens
  • Velká Británie Dobra predskazanja
Premiéra v ČR:
17. 5. 2019
Země původu:
Velká Británie
Čeština:
Dobrá znamení je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch