To the Bone

70%
To the Bone

Ellen (Lilly Collins) je dvacetiletá anorektička a výtvarnice, která opět musela ukončit program na svou záchranu. Vrací se za svou nevlastní sestrou a matkou, která Ellen řekne, že jediná šance, jak by se svou novou rodinou mohla zůstat v kontaktu, je nastoupit další léčbu. Tu jí vybere u Dr. Beckhama (Keanu Reeves), který Ellen sice přijme do své léčby v soukromém sanatoriu z rodinného domu, ale sdělí jí, že bez pokroku pošupajdí pěkně zase ven.

Ellen se přestěhuje do domu za šesti dalšími svéráznými pacienty s poruchami příjmů potravy a nejvíce jí zaujme Luke (Alex Sharp), devatenáctiletý baleťák se zničenýma kolenama a anorexií, který je do ní už nějakou dobu bláznivě zamilovaný kvůli jejímu blogu. Jenže Ellen má spoustu tajemství a hodně velkých trápení.



Scénář:

Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
To The Bone není dokonalým filmem, ale rozhodně to není nepodarek. Plusové body je filmu třeba přičíst za osvětu, ačkoli jsem četl i řadu článků, že je film nesmyslný, tak proti tomu bych se dost ohrazoval, protože film naopak možná ještě zmírňuje skutečné následky anorexie. Film uvozují titulky, že sledování filmu může být šokující a podobné věty a je to bezesporu tak, ale za vidění to stojí.

Dodatečné informace

Původní název:
To the Bone (více)
  • USA To the Bone
Premiéra v ČR:
14. 7. 2017
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch