Lajna

79%
Lajna
Lajna je český internetový seriál podle scénáře od Petra Kolečka. Hlavním hrdinou příběhu je Luboš Hrouzek, bývalý hokejista z NHL a olympijský vítěz z Nagana, který se stal trenérem. Jeho nekonvenční metody, vulgární mluva a jasné nastaveníá priorit, kdy na prvním místě je hokej a po něm hodně dlouho nic, z něj činí muže, se kterým není snadné vyjít. To je také důvod, proč opouští hlavní město a vydává se jako kouč do Havířova, aby dostal místní klub do vyšší hokejové soutěže. V ruhí řadě seriálu se Hrouzek vrací do Slávie a ve třetí se stane trenérem slovenské reprezentace.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Já vím,že je hloupost hodnotit seriál po prvním dílu,ale Lajna mne doslova odrovnala. Jak jsem ty dlouhá léta nadával na Langoše,tak tímto dnem vše beru zpět. V roli neurotického trenéra Růžičku - omlouvám se - chtěl jsem napsat Hrouzka perlí každou vteřinu na scéně. Seriál netlačí tak na pilu jako podobně laděný Vyšehrad,ale to je spíše k prospěchu věci. Spoustu narážek zde pochopí hlavně hokejoví fandové - například: Já myslel,že jedeme k tetě do Chomutova. Těch dvacet minut bylo nabité skvělými hláškami a scéna kdy se přijde trenér seznámit s týmem je vůbec to nejlepší z celého dílu. Už se těším na další díl.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Zatím co Lavi časem s Vyšehradem klesal, Hrouzek si celou dobu drží lajnu. Na naší současnou tvorbu nadprůměr. Jaká byla cesta? Jakou asi můžeš kurva mít cestu do Havířova?
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
7
Vedle potencionálnějšího a pro mě i zajímavějšího Vyšehradu vznikl hokejový seriál. Má to svoje kouzlo a vynikajícího Langmajera, který tady fakt potí krev, aby tomu dal nějakou kvalitu. Není to žádné veledílo, ale zasměji se a nenudím se.. Navíc díky propojenosti s skutečnými hokejovými osobnostmi a událostmi to dává dojem, že jde o něco více. Perfektní ústřední hudba! 1. série - 75%. 2. série - 65%. 3. série - 80%.

Dodatečné informace

Původní název:
Lajna (více)
  • Česká republika Lajna
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch