Loganovi parťáci

70%
Loganovi parťáci

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou . . natvrdlí. (Bontonfilm)




Recenze: Loganovi parťáci

Kinobox.cz
50%

Nechápejte mě špatně. V Loganových parťácích jsou desítky okamžiků, kdy se uchechtnete, a pár situací, při kterých se budete hodně smát. Ale na téměř dvouhodinový film mi to připadalo málo. Zatraceně málo.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Soderberghovi očividně odpočinek prospěl,protože se na scénu vrátil s opravdu výborným snímkem. Pryč jsou ty léta kdy vykrádali sejfy elegáni v oblecích. Dnes je v módě být více "špinavý" a Loganovi parťáci tohle všechno perfektně splňují. Je zde skvěle zachycené to americké buranství čemuž dopomáhá výtečné obsazení. Především Daniel Craig je naprosto famózní a každou scénu si krade pro sebe. Film má výborné tempo a loupež byla výtečně promyšlená. Pro mne jeden z nejlepších roku letošního roku.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Co naplat, je to strašná pecka. Místy z ní kouká trochu kalkul, jede na jistotu, ale rozhodně si mě to bez problému získalo. Většinu stopáže jsem se přiblble usmíval - a to myslím v dobrém.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Přišlo mi to jako smutné vzpomínání na Oceans Eleven. Obsazení fainové (Craig! ), ale film jakoby sám nevěděl jestli chce být víc komedií nebo loupežnickým dramatem. Je to tak někde na pomezí a k většímu zážitku to i proto moc nepomáhá.


Dodatečné informace

Původní název:
Logan Lucky (více)
  • USA Loganovi parťáci
  • USA Logan Lucky
Premiéra v ČR:
31. 8. 2017
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
29 mil. USD
Tržby:
48,45 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Loganovi parťáci je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch