Příšerky pod hladinou

47%
Příšerky pod hladinou

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, celé lidstvo se odstěhoval o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jedné podmořské kolonii žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená pochopitelně třikrát více průšvihů, a ten poslední, ten je opravdu kolosální. Jejich idylickému údolí najednou hrozí úplná zkáza, naprosto nepravděpodobná sestava proto musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, rapující armáda krabů, zaplavená Broadway, jízda metrem, ďábelský tučňák a pravděpodobně nejhloupější delfín, co kdy na světě žil. Nakonec objeví nečekané tajemství a dostanou šanci obnovit zašlou slávu oceánů.

Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré!

Výpravám do hlubokého světa pod hladinou vévodil Jules Verne s kapitánem Nemem na palubě Nautila. Barevný mořský život viditelný dokonce z vesmíru objevil pro film pořádně až jiný Nemo. On, Dory a další následovníci, kteří pod vodou opravdu žijí, ukázali, že mořské hlubiny jsou přeplněné velkými i malými příběhy, dobrodružstvím a dobrou náladou. Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přináší takový příběh z dob, kdy náš svět už je bez lidí a je jedna velká louže. Její hrdinové jsou pak stejně skvělí jako úplně nepravděpodobní.

Malá chobotnička Deep je všechno, jen ne zachránce. Neposedný, tvrdohlavý, zvědavý, všechno ale opravdu všechno si chce vyzkoušet. Učí se prostě plavat tak, že skočí do vody.  Mořský ďas Evo sice ohromuje ostrými zuby, pověst hlubinného netvora mu nicméně kazí fakt, že je dobrosrdečný, hodný, poměrně nemotorný a může mít i dlouhé vedení. Kreveta Alice je zase opatrná až neurotická, zasněná, že bude tančit a zpívat. I tak ale oba kluky často vytáhne z maléru, a když přijde na věc, klidně si před nimi sundá i krunýř. A dravá muréna Maura? Tu trápí, že je osamělá. Ono. . . je těžké mít kamarády, když je sníte. (Bontonfilm)




Senkys57
Senkys57
973 bodů
2
Příspěvek obsahuje spoiler!
kutili
14 bodů
10
super odpočinkovy

Dodatečné informace

Původní název:
Deep (více)
  • USA Příšerky pod hladinou
  • USA Deep
Premiéra v ČR:
18. 5. 2017
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA, Španělsko
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
10,97 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Příšerky pod hladinou je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch