Single Lady

48%
Single Lady
Jana Plodková jako drsná ředitelka TV Óčko, mistryně krátkodobých vztahů a královna večírků Sabina v novém seriálu inspirovaném skutečnými událostmi. (Playtvak.tv)




Recenze: Single Lady

Kinobox.cz
40%

Single lady si bezpochyby svou omezenou cílovku dívek a dam s podobným pohledem na svět najde, ale pokud chcete podobný formát krátkých skečů do 20 minut, sáhněte radši po Vyšehradu nebo Kanceláři Blaník. Dočkáte se větší zábavy, ať už od nevyzrálého frajírka (Vyšehrad) nebo všehoschopného a drsného bosse (Blaník).


xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Single Lady jsem měl v plánu okázale vyignorovat, ten námět nemůže být víc odrazující. Pak jsem si všimnul, že za tím stojí tým Rozkoše. A skutečně - není to trapné. Problém je, že to není nic. Nedefinovaná hlavní postava se pohybuje v prostředí, které na ni pořádně ani nereaguje, a je to nesmírně unylé. Po čtyřech dílech vlastně nevím nic o ničem od vlastností protagonistky po žánr seriálu. Rudolfová musí točit festivalovky, uzamčená do krátkých anekdot tak trochu ztrácí smysl.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
5.5
Výborná Plodková, ale jinak je mi z toho nanic asi spíš obsahově, občas i vtipný a trefný hlášky, občas přesčáru...., nicméně dokoukala jsem ze zvědavosti do 10. Kdyby to mělo víc jak 12 minut, tak se na to asi vykašlu. ;) Poslední díl mi přišel nejzajímavější.... Ještě si rozmyslím, jestli Playtvak jenom neplejtvá mým časem....


Dodatečné informace

Původní název:
Single Lady (více)
  • Česká republika Single Lady
Premiéra v ČR:
24. 4. 2017
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch