Raubíř Ralf a internet

74%
Raubíř Ralf a internet
Walt Disney Animation Studios uvádí akcí nabité dobrodružství Raubíř Ralf a internet. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá rošťácká kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s občany internetu, mezi které patří například podnikatelka zvaná Joo (v původním znění Taraji P. Henson), která je hlavním algoritmem a duší trendové stránky BuzzzTube a Shank, drsná závodnice z ještě drsnější závodní hry zvané Masakr. (Falcon)



Recenze: Raubíř Ralf a internet

Kinobox.cz
70%

Nový Raubíř Ralf také většinou úžasně vypadá. Přijde si na své každý fanoušek algoritmů pro simulaci davu, pamětník počátků internetu (na strašidelné "skládce starých odložených věcí", kde je logo AOL nebo staré lodní kormidlo), a vůbec fanoušci špičkové animace, nejprofesionálnější, jaká může existovat.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Trvalo to sice pár dlouhých let,ale Ralf se vrátil a navíc v plné síle. Animace je opět kouzelná a k tomu přibyla i obrovská spousta Easter eggů. Internet otevřel tvůrcům vrátka do obřího světa a oni toho do posledního kousku využili. Dlouho jsem se u animáku tak nezasmál a hlavně nepobavil. Nějaké to klišé jsem schopen odpustit,protože je Ralf ultra sympaťák. Spokojenost.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Zajímavý animák hlavně pro "pařany".. spoileruje několik známých her a uvádí je do novodobého hávu pro dnešního..zejména mladého diváka zajímavého. Za mě je to ale po příběhové stránce obyčejný průměr. Nechybí klasické přátelské drama s happyandem.. solidně rozjetý kousek zapadnul do šedého průměru.. celkově u mě za 60%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Napodruhé už za 4. Jedničcce se to dějově asi nevyrovná, tohle pokračování ale boduje hlavně těmi skrytými fórky a tunou nápadů (princezny, závod v masakrech!). Boží potitulková scénka.

Dodatečné informace

Původní název:
Ralph Breaks the Internet (více)
  • USA Raubíř Ralf a internet
  • USA Ralph Breaks the Internet
  • USA Raubíř Ralf 2
  • USA Wreck-It Ralph 2
Premiéra v ČR:
10. 1. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Raubíř Ralf a internet je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Raubíř Ralf a internet


Podobné


Powered byJustWatch