Pěstírna

66%
Pěstírna
Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)



Režie:
Scénář:

Recenze: Pěstírna

Kinobox.cz
85%

Emoce, které ve vás seriál vzbudí a to je dobře, to v současné době příliš mnoho seriálů z našich luhů a hájů (snad s výjimkou Pustiny) nanabízí. Pěstírna na tyhle struny hraje bravurně a je jenom dobře, že máme další nadějné želízko v ohni kvalitních temných seriálů, kterých není nikdy dost.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Sice bych radši jeden pevný film než devět a půl třináctiminutovek (popřípadě proč alespoň neuvést sérii najednou, jak to dělá Netflix?), ale jinak podobná spokojenost jako s Tiffany. Je to špinavé, je to promyšlené, nejde to k cíli nejkratší cestou. Nebojí se to tvořit si vlastní pravidla světa ani nabourávat očekávání. Viděl jsem to teda celé najednou, což, myslím, zážitku prospělo, ale třeba jsem na tohle moc konzervativní a ostatní s představou thrilleru, kde se napětí musí neustále pozastavovat, nebudou mít takový problém. Ke konci každopádně roste intenzita a Fehu se snaží na těch malých plochách gradovat, co to jde - je vidět, že je to i střihač. Sice tomu chybí přesah Tiffany, ale i klaustrofobní střet pudů a instinktu přežití stojí za vidění.

Dodatečné informace

Původní název:
Pěstírna (více)
  • Česká republika Pěstírna
Premiéra v ČR:
10. 5. 2017
Distributor:
Stream.cz
Země původu:
Česká republika

Podobné


Půjčení nebo nákup