Matky na tahu o Vánocích

60%
Matky na tahu o Vánocích
Amy, Carla a Kiki se snaží přežít Vánoce, které jim "zpříjemní" návštěvou jejich vlastní matky.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5
Matky na tahu tentokrát netáhnou tak jako před rokem. Nevím zda tvůrci nevystříleli všechnu ostrou munici v prvním díle, ale i přes obrovské množství gagu dokáže pobavit jen mizivé množství. Příběhově děsně neoriginalní a moc nechápu co je to teď za nešvar v Hollywoodu do pokračování zařazovat rodiče hlavních hrdinů (viz. Táta je doma 2). Filmu by slušelo hodně prostříhat a hned by to bylo lepší. Ty dvě hodiny se místy děsně vlekly. Mila Kunis je rok od roku krásnější a dobře se na ní kouká. To se bohužel nedá říct o zbytku obsazení. Oproti jedničce zklamání,ale stále je to aspoň na průměru.
bayern
13 716 bodů
7
Kdo viděl první matky na tahu a byl natěšený na jejich bláznivé pokračování,tak musí být trochu zklamaný,jelikož to už není ono a mezi vánoční podívanou se to asi nezařadí.Vtipy dost kopírují předchozí snímek a je vidět,že si režisér občas nevěděl rady,a proto sáhnul k ostřílené akci.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Pokračování hitů vznikají na pásové výrobě a to i u těch hitů u kterých pokračování nedává smysl. Matky na tahu o Vánocích trpí klasickou poruchou komediálních pokračování- Nemáme se kam vydat dál takže zbývají dvě možnosti: Buďto cesta do nějaké exotické země nebo zimní svátky. Tvůrci si tentokrát vybrali to druhé čímž se dočkáváme už druhého letošního komediálního pokračování (Prvním je Táta je doma 2) Nebudu tady vysvětlovat, proč je Táta je doma 2 lepším filmem ale spíše to jaký je film jako takový: Takže... ten film má humor který je po většinu času vtipný ale..... ten humor je také občas až šílený a přitažený za vlasy. A dojde to tak daleko, že ani nevíte kdy se máte smát a kdy plakat a když se tvůrci pokouší o nějaké emoce nejde plakat protože se stejně objeví vtip, ten film snad opravdu nemá jedinou ucelenou scénu bez vtipného odlehčení. Což by nebylo nic špatného kdyby se tak nekazil ten dramatický nádech. Trojice matek Christine Baranski, Susan Sarandon a Cheryl Hines jsou fajn a důstojně sekundují Mile Kunis, Kathryn Hahn a Kristen Bell. Fajn jsou i Peter Gallagher a Jay Hernandez. Nic více se v podstatě o filmu říct nedá. Je to prostě standardní vánoční výplachovka na kterou si ale vlastně ani nevzpomenete a pořád si budete o Vánocích pouštět Lásku nebeskou... nebo Živí mrtví.

Dodatečné informace

Původní název:
A Bad Moms Christmas (více)
  • USA Matky na tahu o Vánocích
  • USA A Bad Moms Christmas
Premiéra v ČR:
7. 12. 2017
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Čeština:
Matky na tahu o Vánocích je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Matky na tahu o Vánocích


Powered byJustWatch