Noční směna

60%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
První digitálně interaktivní celovečerní film. I takhle se označuje Noční směna. Naprosto skvělý a zajímavý nápad který by klidně mohl fungovat kdyby................ Příběh klasicky který není ničím vyjímečný. A i přesto, že má technologie potenciál nevyužívá ho naplno. Není to jenom snadným vypadáváním wi-fi a seky v aplikaci. Dobrý nápad ale nevyužitý. Příběh je obyčejný, herci jsou fajn ale Noční směna nemá důvod se zapojit do historie kromě revoluční technologie.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Nutno dodat, že jsem tento film neviděl jakožto klasický film, ale jako hru. Dokonce jsem ji recenzoval na herním kanále. (odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=SzHqJZ0piRs) Není to nic přelomového, co se hereckých výkonů týče, ale u hry jako takové jsem se bavil. Pár zvratů, sem tam nějaké to vážné rozhodnutí, proč ne. Ale úplně mě to nenadchlo.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
10
Naprosto dokonalé a nepřekonatelné. Přestože nápad není zcela nový - viz Trampoty kuchaře Kuřátka, nové technologie dávají danému zcela nový a netušený směr, který Vás totálně vtáhne do děje a do středu filmu. Hlavním hrdinou a postavou celého filmu jste nyní Vy, kdo rozhoduje o dalším ději filmu :o) film Vám nedá oddechnout a každá maličkost může mít zásadní smysl :o) přidáte se do hry - ano či ne???