Noční směna

60%
Noční směna

Noční směna bude v kinech novým a ojedinělým zážitkem, protože si půjčuje prvky jak z filmového světa, tak ze světa počítačových her. Dovoluje divákům určovat vývoj příběhu a rozhodovat za hlavního hrdinu.

Kinematografické vyprávění se ve filmu Noční směna dostává do nových dimenzí. Je to první opravdu interaktivní film, který bude k vidění ve vybraných kinech v Česku i ve světě.

Hlavní postavou filmu Noční směna je chytrý student Matt, který se dostane do svízelné situace. Okolnosti ho donutí se zapojit do brutální loupeže ve slavném aukčním domě v Londýně a on musí dokázat svoji nevinu. Následkem jeho činu je občas krutá a násilná cesta po hlavním městě, na které uniká nejrůznějším nástrahám. Je jen na publiku, jak to celé dopadne. Pro co se rozhodnou diváci, když se proti hrdinovi obrací štěstí zády? (Pannonia)




filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
První digitálně interaktivní celovečerní film. I takhle se označuje Noční směna. Naprosto skvělý a zajímavý nápad který by klidně mohl fungovat kdyby................ Příběh klasicky který není ničím vyjímečný. A i přesto, že má technologie potenciál nevyužívá ho naplno. Není to jenom snadným vypadáváním wi-fi a seky v aplikaci. Dobrý nápad ale nevyužitý. Příběh je obyčejný, herci jsou fajn ale Noční směna nemá důvod se zapojit do historie kromě revoluční technologie.
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
6
Nutno dodat, že jsem tento film neviděl jakožto klasický film, ale jako hru. Dokonce jsem ji recenzoval na herním kanále. (odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=SzHqJZ0piRs) Není to nic přelomového, co se hereckých výkonů týče, ale u hry jako takové jsem se bavil. Pár zvratů, sem tam nějaké to vážné rozhodnutí, proč ne. Ale úplně mě to nenadchlo.
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
10
Naprosto dokonalé a nepřekonatelné. Přestože nápad není zcela nový - viz Trampoty kuchaře Kuřátka, nové technologie dávají danému zcela nový a netušený směr, který Vás totálně vtáhne do děje a do středu filmu. Hlavním hrdinou a postavou celého filmu jste nyní Vy, kdo rozhoduje o dalším ději filmu :o) film Vám nedá oddechnout a každá maličkost může mít zásadní smysl :o) přidáte se do hry - ano či ne???

Dodatečné informace

Původní název:
Late Shift (více)
  • Velká Británie Noční směna
  • Velká Británie Late Shift
Premiéra v ČR:
6. 4. 2017
Distributor:
Pannonia Ent.
Země původu:
Velká Británie, Švýcarsko
Ocenění:
Žádná ocenění