Naprostí cizinci

80%
Naprostí cizinci
Je dobrý nápad sdílet se svými nejbližšími obsah mobilního telefonu? Komediální drama o skupině přátel, kteří se o sobě během jediné večeře dozvědí víc než za celý dosavadní život. Skupina přátel se schází k pohodové večeři. Znají se důvěrně celé roky a také další setkání by se neslo v duchu lehkého škorpení a nostalgických vzpomínek na to, co bylo… kdyby se nezrodil zdánlivě nevinný nápad: dát mobilní telefony na stůl a sdílet každou SMS i každý příchozí hovor. Kolik toho o sobě nesmíme vědět, abychom mohli zůstat přáteli, milenci, manželi, rodiči…? Během jediného večera se ukáže, že až příliš mnoho. I ti, které známe, mohou totiž být naprostými cizinci. (Film Europe)



Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Originální příběh party přátel, aneb jak může jedna hra na důvěru zničit přátelství, manželství, život. Už od chvíle, kdy hra začala se začal v místnosti vznášet nedůvěřivý duch a začala houstnout atmosféra. Bylo jasné, co se stane, a závěr mě úplně neuchvátil.. celkově je to hezký film - 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Skvělý námět - umím si představit, že Skandinávci by z toho udělali sžíraví psychothriller. Takhle je z toho jen rodinná komedie, která nevyeskaluje tak, jak jsem doufal. Respektive vyeskaluje ad absurdum, kdy se toho děje zbytečně moc najednou, místo aby se rozvinula jedna dvě silné situace. A postavy začnou říkat velké teze, aby bylo jasné, o čem to bylo. Přesto to představuje několik chytrých momentů, které přesahují pouhou hodnotu gagu, takže to nebyla ztráta času. Co do provedení snad jen příšerná práce s hudbou, ta návodnost mě i v tom zaskočila. Ale jinak asi hlavně slušná drama-komedie s neproměněným potenciálem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Italská konverzačka stojící na jednoduchém nápadu. Místy sice trochu až moc vyhrocené, naštěstí to silný a chytrý závěr srovnal.

Dodatečné informace

Původní název:
Perfetti sconosciuti (více)
  • Itálie Naprostí cizinci
  • Itálie Perfetti sconosciuti
Premiéra v ČR:
20. 4. 2017
Distributor:
Film Europe
Země původu:
Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch