Přicházejí v noci

57%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Zombie žánr bez jakéhokoliv ozvláštnění je hodně vypotřebovaný. Natočit v době Walking Dead tohle je ztráta času a talentu, který hned několik přítomných zjevně mělo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Rozhodně ne horror. Spíš jen další postapo depka, která si většinu filmu vystačí se čtyřmi herci v jednom domě. Zpočátku nic exkluzivního, postupně ale hodně nepříjemná sonda do nitra vyděšených lidí.
lamps
lamps
15 150 bodů
7
Rozporuplné. Svým stylistickým rukopisem a finálním vyzněním film příliš nevybočuje z průměru toho, na co jsou fanoušci komorního mysteriózna zvyklí, ale pojetím příběhu, který je vystavěn neklasicky, uspokojivě řeší psychologii hrdinů a vyhýbá se byť sebemenší komplexnosti, Shults bezezbytku skóruje a drží diváckou pozornost jako mazácký filmař. Přiznám se, že celou dobu jsem byl napjatý a přemýšlel, co se může stát v příští minutě, a to se mi u americké produkce nestává každý den. Na další projekci se dost těším, i když se obávám, že efekt trochu opadne..
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Za normálních okolností bych tomu odpad nedal, protože po stránce zpracování je to celkem OK; ale celý film jsem byl tak šíleně znuděný, že prostě nemůžu jinak. Filmu chybí jakékoliv kouzlo a v podstatě nemá nic, čím by dokázal oslnit. Vše "wow" tu už bylo, a to, co tu nebylo, tak si divák s předstihem domyslí. Výběr charakterů tomu také moc nepomohl a já se prostě nudil jako prase.