Personal Shopper

61%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Chvilkama napínavý thriller s prvky duchovna, chvilkama dost nudné drama. Navíc ten závěr je prostě hodně wtf. Já už moc na to hledání jinotajů v těhle artovinách nejsem. Každopádně Stewartka hodně ok, pomalu mi holka začiná miznout z blacklistu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Personal Shopper je nadpřirozené drama, thriller, rodinný film a horror a čím méně toho budete o ději vědět, tím větší je pravděpodobnost, že vás tvůrci zavedou do uličky spletitého filmového zákoutí, kde vás chtějí mít. Je to snímek žádající si pozornějšího diváka, ale obstojí nejen u majitelů kartiček do filmových klubů, tak i u lidí, jež nezlomili hůl nad evropským způsobem vyprávění. Za mě solidní nadprůměr a klidně se podívám ještě jednou.
Judinka
Judinka
627 bodů
8
Překvapivě velmi zajímavý film, rozhodně nečekejte žádnou přihlouplou duchařinu. Hlavní zápletka je divákům vcelku brzy zřejmá, a to včetně jejího rozuzlení, což ale nijak filmu neubírá, neboť sledujeme niterné prožívání hlavní hrdinky. Kristen Stewart odvádí skvělou práci, když diváky téměř hypnotizuje.
pery34
299 bodů
10
Překvapivě velmi zajímavý film, rozhodně nečekejte žádnou přihlouplou duchařinu. Hlavní zápletka je divákům vcelku brzy zřejmá, a to včetně jejího rozuzlení, což ale nijak filmu neubírá, neboť sledujeme niterné prožívání hlavní hrdinky. Kristen Stewart odvádí skvělou práci, když diváky téměř hypnotizuj