Personal Shopper

61%
Personal Shopper
Plakát traileru

Mladá Američanka Maureen (Kristen Stewartová) se živí jako osobní nákupčí oblečení pro obletovanou mediální celebritu. Svůj volný čas tráví v podivném opuštěném domě. Je Maureen opravdu schopná komunikovat s dušemi zemřelých? Duchařské drama známého režiséra Oliviera Assayase získalo na festivalu v Cannes Cenu za režii. (Artcam)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Chvilkama napínavý thriller s prvky duchovna, chvilkama dost nudné drama. Navíc ten závěr je prostě hodně wtf. Já už moc na to hledání jinotajů v těhle artovinách nejsem. Každopádně Stewartka hodně ok, pomalu mi holka začiná miznout z blacklistu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Personal Shopper je nadpřirozené drama, thriller, rodinný film a horror a čím méně toho budete o ději vědět, tím větší je pravděpodobnost, že vás tvůrci zavedou do uličky spletitého filmového zákoutí, kde vás chtějí mít. Je to snímek žádající si pozornějšího diváka, ale obstojí nejen u majitelů kartiček do filmových klubů, tak i u lidí, jež nezlomili hůl nad evropským způsobem vyprávění. Za mě solidní nadprůměr a klidně se podívám ještě jednou.
Judinka
Judinka
627 bodů
8
Překvapivě velmi zajímavý film, rozhodně nečekejte žádnou přihlouplou duchařinu. Hlavní zápletka je divákům vcelku brzy zřejmá, a to včetně jejího rozuzlení, což ale nijak filmu neubírá, neboť sledujeme niterné prožívání hlavní hrdinky. Kristen Stewart odvádí skvělou práci, když diváky téměř hypnotizuje.

Dodatečné informace

Původní název:
Personal Shopper (více)
  • Francie Personal Shopper
Premiéra v ČR:
27. 4. 2017
Distributor:
Artcam Films
Země původu:
Francie, Německo
Rozpočet:
6 mil. USD
Tržby:
1,31 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch