Nádraží

50%
Nádraží
Plakát traileru

Skečová hraná show, ve které Ondřej Sokol, Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela a Martin Finger alternují v různých postavách z prostředí vlakového nádraží.

„V Nádraží jsme se snažili velice důkladně prozkoumat svět železnice, a to jak z pohledu železničářů, tak i nás – cestujících. Hlavní představitelé se pro tyto účely převtělili do padesáti postav, a to i ženských, takže sonda to byla důkladná. Budeme rádi, když se u ní diváci budou bavit a budou i nadále jezdit vlakem,“ láká ke sledování kreativní producentka Kateřina Ondřejková, v jejíž tvůrčí producentské skupině cyklus vznikl.

Hlavní aktéři vystupují jako lidé různých profesí pracující na nádraží, v jeho blízkosti nebo přímo na železnici. Divákovi pak do kamery popisují nastalé situace a vyprávějí své minipříběhy. Skeče mají v každém dílu společné výchozí téma, které herci – karikatury postaviček z nádraží – skládají do jednotlivých scének.

„Je to taková unikátní sonda do české duše. Začínáme právě na nádraží, protože to je místo, kde se shlukuje mnoho lidí, ale máme v plánu časem obsáhnout i jiné sféry – nastěhovat se do škol, k policii, do televizí… A protože jsme dali dohromady skupinu nás, pěti výjimečných herců, tak si všechny ty postavy hrajeme sami,“ říká herec a režisér Ondřej Sokol a pokračuje: „Nádraží je složeno z jednotlivých skečů, ale jsou tam i linky, které procházejí celým seriálem, například láska. To je občas tak dojemné, že i já sám u toho sem tam uroním slzu.“





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Dřív pro mne bylo trio Sokol - Suchánek - Genzer zárukou povedené zábavy,ale ty doby jsou už nejspíš pryč. Nádraží je ve své podstatě odvážný a zajímavý projekt,jenže se ho nechopili správní herci. Většina scének tak působí trapně a nedotaženě. Tak snad třeba příště s nějakým jiným projektem.
Lukreczia
Lukreczia
784 bodů
7.5
Mně prostě jejich druh humoru sedí, neotřelé prostředí, vtipné hlášky, skvělé převleky, rozhodně lepší než už vyčpělá Partička, výborný Ondra Sokol, ten zahraje všechno. Zajímavé, jak odlišné názory na humor jsou, mě zas vůbec nikdy nepřišla vtipná třeba Čtvrtá hvězda, ze které jsou všichni jaksi "poprdění".

Dodatečné informace

Původní název:
Nádraží (více)
  • Česká republika Nádraží
  • Česká republika Nadrazí
Premiéra v ČR:
8. 2. 2017
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup