Proč právě on?

71%
Proč právě on?

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku… (Cinemart)




Recenze: Proč právě on?

Kinobox.cz
80%

Po dlouhé době se mi stalo, že jsem se v kině opakovaně smál nahlas (jinak se mi to stává jen u českých dramat), a to občas i předem (když se objevil japonský záchod, los naložený ve vlastní moči nebo bukkake a bylo okamžitě jasné, k čemu budou tyto rekvizity později využity).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Kecal bych kdybych tvrdil,že jsem se na film netěšil. S obsazení takového herce jako je Cranston má očekávání ještě více narostla. O to větší vystřízlivění mne po shlédnutí čekalo. Proč právě on? se snaží být za každou cenu zábavný a s každou scénou tlačí více a více na pilu. Nečekal bych,že to napíšu,ale nechápu to nesmyslné množství sprosťáren a různých peprných výrazů. Obvykle u takových komedii nemám s něčím takovým problém,ale tady toho bylo zbytečně moc a kolikrát to bylo použito zcela nevhodně. Délka filmu je totálně přepálená a jen si sama podkopává nohy. Nejvíce mne tak na filmu potěšilo menší cameo kapely Kiss,kteří tak byli na celém filmu nejzábavnější.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Komedie o setkání dvou generací a klasickým tématem.. Táta.nechce dát svojí dokonalou holčičku totálnímu exotovi. Není to žádný odpad, ale jistě film nekandidoval na komedii roku. Film plný erotických narážek, kterým starší generace nerozumí.. ano celkem to funguje a bez toho byl cely film o ničem.. a to i díky obyčejnému mnohokrát viděnému scénáři .. 60 %.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Kdyby se to k něčemu dostalo, byl bych asi smířlivější, ale jsou to fakt jen žánrová klišé. Řekl bych, že dnešní komedie už by měly být někde dál než celovečerní SNL skeče, protože pak logicky nemohou proti krátkým, řízným SNL skečům obstát.

Dodatečné informace

Původní název:
Why Him? (více)
  • USA Proč právě on?
  • USA Why Him?
Premiéra v ČR:
12. 1. 2017
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
38 mil. USD
Tržby:
118,1 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Proč právě on? je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch