Spravedlnost pro mou dceru

69%

Komentáře a recenze 3

Dle relevance
E
100%

Není to lacině skandální podívaná, ale poctivě realizovaná událost, ve které není prostor na pochybné spekulace a zbytečně efektní záběby, vše se odehrává tak, že máte pocit, že po celou dobu stojíte Bamberskimu za zády a vnímáte jeho snahu. Právě kvůli tomuto provedení se jedná o jednu z nejlepších adaptací skutečné události za poslední roky, dost možná i vůbec nejlepší.

Č
70%

Vzhledem k vleklým soudům a řešení více případů v různých zemích se někdy v problematice už ztrácíme, a více lidskosti by nás dokázalo přiblížit hrdinovi. Přesto je příběh srozumitelný a citlivý, i když je podán suše a takřka dokumentárně. Nepřikrášluje ani Andrého, který má své temné stránky.

M
50%

Nezáživnost podtrhuje i rutinní řemeslo, téměř absence hudby a pramalý zájem o vedlejší postavy (Bamberskiho přítelkyni, bývalou manželku, syna…), jež mají jen takový prostor, který se vztahuje k případu. Divák by si přitom od obíhání soudů a posílání stížností tak rád odpočinul u nějakého emočního dialogu - těch se však bohužel nedostává.