Turbotarantule: Láva poraženým

42%
Turbotarantule: Láva poraženým
Plakát traileru
Ohně hoří, láva se valí. Gigantické sopečné tarantule chrlí žíravou lávu a ohnivým dechem spalují své oběti zaživa. Staré sopky, které staletí dřímaly v horách na pobřeží Kalifornie u Santa Moniky, se probudí a v mohutných erupcích vyvrhují na Los Angeles oheň, lávu a gigantické pavouky lavalantule, kteří doteď žili v roztaveném magmatu pod zemským povrchem. Po výbuchu sopek se dostali ven a chrlí smrt na Los Angeles a jeho obyvatele. Spálené město andělů se ocitlo na pokraji totální zkázy. Jediný, kdo se dokáže postavit z očí do očí létajícím žralokům a monstrózním rojům krvelačných lávových tarantulí, je zapomenutý herec a bývalý akční hrdina Colton West. Jeho sláva sice už dávno pohasla, ale má skvělou příležitost, aby ji vzkřísil a zachránil svět. Svým hrdinstvím tak může znovu získat nejen fanoušky, ale i přízeň své rodiny, ztracených přátel a staré lásky, kterou kdysi nehezky zavrhl a zranil. (TV Prima)



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Turbotarantule je ultimátní hovadina,ale nestydí se za to a to je sakra dobře. Nebojí se ze sebe udělat legraci a to tento typ film potřebuje. Jako bonus se zde sešla stará parta z Policejní akademie,které to kupodivu stále dobře klape. Co mne však mile překvapilo byla kvalita CGI. Obvykle bývá strašné,ale tady vypadali pavouci celkem dobře. Bavil jsem se slušně a to od takového filmu očekávám.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
3
Steve Guttenberg, Michael Winslow, Marion Ramsey, Leslie Easterbrook. Staří známí matadoři z komediální série ´Policejní akademie´ a s nimi Nia Peeples v bijáku silně konkurující sérii známé jako ´Sharknado´. Dokonce je tu i připomínka v podobě samotného Iana Zieringa. Televizní snímek televizního kanálu SyFy je zcela totožný s mockblastery. Film je tak blbý, až je dobrý. Lépe by to slušelo v komiksu, ale SyFy je už takové. Tohle prostě vzniknout muselo. Po výtvarné stránce je CGI na dobré úrovni. Chtělo by to ještě doladit v animaci a v zasazení do reálného prostředí. Scénář by kupodivu také nebyl špatný, jen kdy nevyzníval tak dětinsky. Televizní popkornová SyFy zábava v plné parádě.

Dodatečné informace

Původní název:
Lavalantula (více)
  • USA Turbotarantule: Láva poraženým
  • USA Lavalantula
  • USA Lavalantula - Angriff der Feuerspinnen
  • USA Lawalantula
  • USA Лавалантула
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Turbotarantule: Láva poraženým