Muzzikanti

37%
Muzzikanti

Muzzikanti jsou film plný písniček a melodií od folklorních kořenů až po mladou rockovou současnost, odehrávající se na československopolském trojmezí, v drsném, ale půvabném kraji Těšínského Slezska, kde slovo chlapa má stále svou sílu, půvab žen přitahuje od nepaměti a hudba má své nezastupitelné místo. Zkrátka magický kraj pro zdánlivě obyčejné a přece něčím osobité a hlubokou lidskostí protkané příběhy s dobrým koncem... (Bohemia MP)



Scénář:

Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Na tomto filmu je toho tolik špatného,že jsem se jen těžko přemlouval k těm 30%. Děj vůbec neexistuje,během celého filmu se přede mnou střídalo nahodile spousta scén,které postrádaly hlubší význam,nebo sebemenší návaznost. Chování postav je padlé na hlavu a nějaký vývoj vztahů mezi nimi vůbec neexistuje. V jedné scéně se potkají a v druhé už se milují na kraji potoka a tak to jde po celý snímek dokola a dokola. Dialogy jsou pitomé jakoby je psalo pětileté dítě. Za zmínku stojí snad jen zbytečná camea,která dokáží občas pobavit. Taková scénka s Marešem a Hezuckým jakoby byla vystřižená z Kameňáku. Za to scéna s Kohákem je pro mne záhadou a vůbec nechápu její smysl. Vůbec do filmu nepasuje a nikam ho neposouvá. Jediné plus tak považuji za povedené písničky,cameo Jarka Nohavicu a pěknou přírodu. Co se týče herců tak Pavel Kříž nezklamal a opět je to takový "Šafránkovský " sympaťák na které se dobře dívá. Martin Dejdar zde párkrát slušně pobaví a nejednou mi připomněl Michala Davida. Nejvíc si mne získala však děvčata - Olszańska a Sandeva,kterým to náramně seklo. Na jedno shlédnutí snímek postačí,hlavně se u něj nesmí přemýšlet. PS: Proč byla jako hlavní kapela filmu zvolená již existující DOGA moc nechápu,rovněž proč Kříž hraje Izziho? To ho nemohli tvůrci vydávat za nějakého smyšleného člena?nebo si vymyslet nějakou novou kapelu? Tak či tak si kluci z DOGY udělali dobrou reklamu.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
1
Příšernost na druhou. Hudební producent Petr Šiška by se měl držet svého kopyta a pan režisér Dušan Rapoš by měl pochopit, že doba fontán pre Zuzanu nenávratně odplynula do filmového nebe - nebo pekla? Herecké obsazení jedna hrůza (nechápu, co v tom odpadlišti dělají Sara Sandeva a Norbert Lichý),ale ani dobří herci by to nezachránili - postavy nula, děj nula, nápady nula. Takové zbytečné filmy zahnojují českou filmografii a berou potenciální divácké zdroje - kdo něco takového přetrpí v kině, rozmyslí si jít v nejbližší době na další český film. Bohužel ...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Bylo mi trapně. Šiška a Wronka vytáhli Rapoše z důchodu, aby jim natočil hudební ekvivalent Kameňáku. Myslím, že se mu to povedlo.


Dodatečné informace

Původní název:
Muzzikanti (více)
  • Česká republika Muzzikanti
Premiéra v ČR:
2. 3. 2017
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch